Scudo Sports

sezon başlangıcı-göçbeyli-130 + km 'ler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe ben bizim burada yokuş antrenmanına çıktığım zamanlarda aydos eteklerinde görüyordum feridun tezbaşaran'ı, yalnız dikkatimi çekti hiç kask taktığını görmedim neden acaba

Scudo
@yasirkidil

valla açıkça sormadım,60'larda kimse kask takmıyordu yarışlarda ,
avrupadada böyle idi,ama ölümler meydana gelince takılması mecburi oldu,feridun babanın öz güveni çok kuvvetli,ama ne kadarda özgüvenin kuvvetlide olsa bir yerde yakalanabilirsin,sele üstünde dışardan gelecek tehdit saniyesinde bizi düşürür.

yasir bu gün dinlendinizmi ,?şu kilitli ayakkabı endişesini kafadan silmek lazımda neyse artık,zamanla alışacaksın,yasir önümüzdeki hafta ya da diğer hafta şu rubleyi 11-28 yapmanda fayda olacaktır,genede sen bilirsin.

@Kudret Kurtcebe bugün dinlendik abi, kilitli pedal ve ayakkabı alıcam pek endişem kalmadı sonuçta en fazla olduğumuz yere kapaklanıyoruz :komik:ama bahara doğru mart-nisan gibi alıcam, rubleyi dediğin gibi 11-28 yapmayı düşünüyorum, gerçi geçenki antrenmanda ağvadan şileye sahil tarafındaki bol yokuşlu yoldan geçtik ve dönüşte kalealtı ile dere yokuşu hiç zorlamadı aslında zora alışmak lazım

yasir selam,
25 eylül saat 11.00 gibi viaportta olacağız yalnız aynı yerden döneceğiz,60 km 'lik bir keşif turu söz konusu,genç arkadaşlar olacak,bilare bu etabın en zor yerine göçbeyli-bıçkıdere-göçbeyli etaba gireceğiz....tabi kışın,
2 ekim-9 ekim hafta sonu kötü,2 hafta yatacağımı zannetmem ,hafta içi paso idmana sarılacağız,kartepe affetmez....

@yasirkidil
.....

yasir tiyoyu aldık buran felek'e yollanacağız 2 adet resim 1 adet kimlik ile ,anında sağlık raporu.

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi lisans işi kolay dediğin gibi 2 resim, kimlik ve sağlık raporu galatasaray'ın havuzunun olduğu binanın 2.nci katında hemen 10 dakikada pvc kaplı şekilde veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
@AtakanOzer

atakan koşullara uyma durumu,yalnız sorun şu,05.30 evden çıkacağım 42 km pedal yavaş gideyim diyorum eskihisara,
yalnız bu accu bazen adamı panikletiyor 48 km rüzgar :eek::eek:inşallah olmaz,feribot kalkmaz ise zati iptal olur diye düşünüyorum.

ibrahim esenyalı'da
atakan velibaba
yasir kurtköy'de

https://s3.postimg.org/trkehzi7n/IMG_20160917_WA0014.jpg

https://s10.postimg.org/6wztlzeax/IMG_20160917_WA0012.jpg

geliyorum dostlar,
gel ekim gel-------

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12930998_1152364468129459_3685074412926866178_n.jpg?oh=c099ffb4155364452fb6cf659aa64fe4&oe=58651728

bıçkıdereden-göçbeyliye doğru başka yol tanımam eğimse eğim.....

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/7683_1145502828815623_6455842401985794792_n.jpg?oh=ad5ab78dd8b1bb034b374a42f7b5b74c&oe=5874234F

hitler rampası,:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

yasir taşınma işi başlayacak yer belli oldu malesef heybeli ada .bu bakımdan bu topik size ait arada sırada kaçamak yapar isem gelirim.......

abi sabah 7 de maltepeden servis kalkıyor granfando sitesinden rezarvasyon yaptırman lazım ben 1 bisiklet 1 kişi olarak rezerve yaptım.

sabah 7 de kalkıyor yarış start noktasına kadar götürüyor servis.

feribot rüzgardan o gün çalışmayabilir..

yasir,yarışta denk gelebiliriz,bu arada bu topiğe anadolu yakadan talep olmuyor,buradan gene tek tabanca geleceğim gene ,viaporta saat 09.00 'da ulaşırım,evde net yok bu nedenle başka yerden yazıyorum,kışın burdayız,

23 ekim ,saat 09.30 viaport-göçbeyli-bıçkıdere -göçbeyli

yasir selam ,bu pazar bi hareket yapacağımda evde net yok ct öğlen girerim ,şöyle bi uzanacağım göçbeyliye..

@Kudret Kurtcebe abi tebrik ederim 2. olmuşsun :) ben artık yerler ıslak olmadığı sürece sadece cumartesileri çıkabilirim abi o günde kısa sürmek istemiyorum 1 haftanın acısını çıkarmak için 120+ km'ler düşünüyorum yani klasik kurtköy-şile trenine devam şimdilik

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
ben de şu göçbeyli bıçkıdere yoluna gitmeyi çok istiyorum da formuladan sonra cesaret edemiyorum. köpeklere yanımda çöp şiş götürücem bakalım geçebilecekmiyim. göçbeyli bıçkıdereye kondüsyon sorunum yok artık.

bu pazar saat 09.30 viaport,,,,,
bostancıya gelen olur ise 08.00 'de nero kafeden hareket ederiz,
iç erenköyden kayışdağından aydos ve viaport,göçbeyli son .

@Kudret Kurtcebe Abi benim bugün belli olacak. gelebilirsem saat 8 de bostancı nero kafedeyim. gün içinde haber veririm.

@BARTHEZ

o.k gökan :harika:

bu gün saat 14.00 'de veledromda yarış seyredeceğim.

@Kudret Kurtcebe abi malesef yarın sabah kahvaltıya misafir geliyor 11 de evde olmam gerekiyor. sabah sahilde bi tempo yapıp eve döneceğim. ama birdahaki seferi iple çekiyorum. görüşmek üzere...

güncelleme,

kış sezonu,,

etap çıkış yeri,

viaport-kış saati 08.30
1.rota,
viaport-göçbeyli-oruçoğlu-ulupelit-ahmetli-ulupelit-oruçoğlu-göçbeyli
2.rota
viaport-göçbeyli-oruçoğlu-ulupelit-ahmetli-teke-darlık-mudarlı-ovacık-göçbeyli

3.rota-
viaport-formula-ovacık-mudarlı-darlık-teke-ağva-dönüş aynı.

erenköyden viaport 30 km kayışdağı eteklerinden , aydos güneyden dönüşte 30 km ,gideceğim etap km 'ler bunlara dahil.

güncel,,,,,,,

günaydın orçun anladığım kadarı ile kendini geliştirerek yarışlara hazırlanmak niyetindesin,çünki idmanların bir amacı bu,diğeri hobi,valla gürselin dükkanında çalışan burak dostum var veledromda mtb ile 36 km hıza ulaştı,ve bizim gürsel altında karbon gıant ile 33 km 'de kaldı,iki kişi veledromda idi,burağı kandıramadım yarışlara 25-35 'de yarışırda hevesi yok,hobi amaçlı takılıyor,aynı zamanda yol kullanıyor,senin anlayacağın her iki makinenin hakkını veriyor yaşı 32,

orçun yerler ıslak burada ,
tahminim bu pazarda aynısı olacak...ama biliyorsun bu topik kışın çalışacak,,,

Kudret abi, yeni bir meteoroloji sitesi keşfettim, poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr

Burada rüzgar sıcaklık yağış ve çok ayrıntılı ve saat saat veriliyor. İstanbul'un neresine yağar ne kadar yağar net gösteriyor.

Select parameter kısmından rüzgar (surface wind) rainfall (yağmur) air temperature (sıcaklık) gibi değerlere bakabilirsin .

Tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: Groims
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri