Scudo Sports

sezon başlangıcı-göçbeyli-130 + km 'ler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe
Kudret abi karanlığa kalacaksın dönüşte,sabahta karanlıkta çıkman lazım Aracsiz zor olur. sana boşuna demiyorum
Buralara taşın diye bak hayat kurtkoy de. On sene sonra Buranın da tadı kaçar o başka,şimdilik tadı güzel.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@irfanyazicitunc

farketmez irfan kaptan hemen dönecem 15 dakika beklerim ağvada ,
beraber gideriz ,dönüşte tek basmam lazım.

perşembe ben abbas hazır irfan kaptan,saat 07.30 viaporttayım yolumuz uzun...192 km bana yazacak.

Yarın akşam netlestiririz. Biliyorsun ablamın durumu kritik hergün ziyaret ediyoruz,gelişmeleri takip ediyoruz.aksilik çıkmazsa Gideriz.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Kudret abi. Yarın sabah ben hastaneye gidicem,ablama emar çekeceklermis
Durumunu görmek için, sonrası için vaktim olursa gocbeyli tarafina tura çıkarım. Şimdilik agva işi benim açımdan zor gibi gözüküyor.

Sagolasin teşekkürler

İyiye gidiyor gibi şimdilik .bakalım nasıl gelişmeler olucak.ama en az 10 gün burda kalacak diyorlar.

@irfanyazicitunc geçmiş olsun abi. İnşallah sonuç iyi gelir.

Ben sabah cikayim diyorum, gocbeyli vs durumuma göre gezer gelirim. 3 gündür hiç durmadim bakalım yarin vücut nasıl tepki verecek...

@Ozan k.

ozan sen araçla viaporta git, ben saat 08.30 'da dikilirim viaport durakta ,senle göçbeyli-bıçkıdere -göçbeyli yaparız ,sen araçla dönersin viaporttan, ben abbas biliyorsun çok döndüm oralardan erenköye o.k dersen 08.30 viaporttayım..
yavaş gezi modu yaparız.

orçun ne yapar yarın ,gelirse şık olur...

Ben sabah erken hastaneye uğrar durum iyi ise çıkar gelirim .sanırım 9.30 gibi yetişmeye çalışırım ama aksilik olursa gelemem.buradan bildiririm.
Yarın yollar sabah boş olur gider gelirim hastaneye

Gocbeylinde kahvede beni beklersiniz
Gelirim sanırım 10.30 gibi

@irfanyazicitunc irfan abi sabah trafik filan olmaz bayramda istanbulda 9 :30 da yetişirim dersen beraber gideriz göçbeyline.veya hep beraber 9:30 da çıkalım @Kudret Kurtcebe kudret abiye problem olmaz ise 8 :30 yerine 9:30aertelensin buluşma hep beraber pedallayalım

9.30 a yetişmeye çalışırım zaten iyi haberleri alıp çıkarım hastanın yanında bırakmıyorlar hijyen açısından dolayi

@orcun oguzhan

onay sizlerin dostlar,saat 09.30 da viaport durakta olurum,evden saat 08.00 'de çıkarım,yolumun üstünde köpek ordusu için tavuk şişler hazır olacak..:komik::komik::komik::komik:

ozanda 09.30 'da viaport durakta olur..

günaydın istanbulun kurtarılmış bölgelerine yakın dostlar,
irfan kaptan ,orçun,30 km sonra ordayım,
köpek ordusu için mamalar hazır:harika::harika::harika:
saat 08.00 ben abbas çıkar 09.30 viaportta olurum,gidelim göçbeyliye,irfan kaptanı bekleyelim,

valla acaip tur yaptık,işkembe şifanın babası,:islik::harika::harika::harika::harika:

18-25 yaş arası topiğin bir üst topiği burasıdır,
bu topik pişmişlerin topiği olacaktır,

göçbeyli-bıçkıdere-göçbeyli etapta kışın zamana karşı pedal çevirmek isteyenler ile burada olacağız,çıkış saati,08.30 bostancı nero kafe olacaktır,

burada bir amaç dahilinde çalışacağız hedef kartepe,19.tur,
her ağır idmanın bir amacı olmalı.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri