Scudo Sports

Seyrantepe

Scudo
arkadaşlar benim nette bi sorun vardı isteyen kaydedebilir grş. geziler için haber verirseniz sevinirim tşk.
msn=vuralusta@hotmail.com
facebook=vural azaklı
tel.. özele gerek yok 0539 976 74 06
GÜLTEPE'den selamlar

• Beğen
Tepkiler: Nursel Azaklı
gökan kardeşim nasılsın ya bi tanışmak nasip olmadı tanışmak ümidiyle kaptan vural yollar müsait olduğunda cıkalım kardeşim 1 hafta sonra normalae döner umarım hayırlı günner hepimize

işyerinin önünden geçerken bakıyorum ama yoğunsun sanıırm pek göremedim. ama en kısa zamanda çeyını içmeye geleceğim inşallah. hele bu karda gitmeden birşeyler yapmalıyız.

sende haklısın ozaman şöyle yapalım ama camurda olsun az belgrat yapalım ozaman hem temiz hava hemde yaş camur bir arada olur hemde araba egzosundan uzak oluruz bana uyar kardeşim yannız cumarteside calışıyorum sadece pazarları gün boyu müsaitim ama cumarteside illa bi plan olursa işimde cok aman aman olmassa oozamanda gelebilirim planlar sizden gelmek bizden bu hafta olacaksa bişeyler haber verirsen sevinirim gökan

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
bu pazara belgrat düşünüyoruz. birkaç güne netleşir. şimdiden hazırlan:D

selamlar rüzgar kardeşim bizde yarışan sayısı az ama dosluk içinde yemece içmece ve gezmece bol senide aramıza bekleriz turları takip et şu an bisikletin yok sanırsam ekipman önemli kask eldiven he bunnarda varsa eğer bizle gelmende sorun yok demektir kendine iyi bak formdan kopma

ben de varım :)

hatta burak gökhan zekeriya tolga ismail ve ismini sayamadığım birçok dostum da var bu çevrede. uzun zamandır biraraya gelemesek de akşamları ve haftasonları çıkıyoruz turlara..

en kısa zamanda turlamak üzere!

Selamlar Ömer KardeŞİm TaniŞmak Ve GÜzel GÜnnerde Turlamak Ümİdİyle

arkadaşlar aramızda bi grup adı oluşturup geziler yaparsak çok güzel olur diye düşünüyorum.. ve sizlere soruyorum yapalımmı bi gurup buna bir kaç kere turdan sonra karar verelim ve gezi planlayan bir kişi seçelim..

• Beğen
Tepkiler: Nursel Azaklı
Merhaba bende gültepe'de oturuyorum buradaki arkadaşlar kadar bisiklet turlarına çıkmasam da abimle turlara çıkıyoruz Caddebostan,boğaz turu gibi :D

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
@Nursel Azaklı

merhabalar nursel hanım bu cevreden baya arkadaşlarımız oldu bazı turlarda bayan arkadaşlarımızda oluyo turlarımızı takip ederseniz abiniz ve sizide bekleriz hatta gecen hafta turumuz vardı havalar ısınınca bayan arkadaşlarımız daha sık geliyo sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız ii g:in: ünler

Seyrantepeye cok yakınım çağlayan ile tam arasındayım desem tahmin edersiniz sanırım arkadaşlar.

evet bize cok yakınsın bende şirintepe son duraktayım arkadaşlar genelde hafta sonları bel grat yapıyoruz bi araya gelsek diyorum artık en azından tanışmış oluruz bu arada gurup olayınada orda karar veririz en kısa zamanda tur olacaktır duyrulur

Geri