Scudo Sports

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Arkadaşla kro-n diye espri yapardık :) şuan kron rocket kullanıyorum ve kadro yapısını cidden çok seviyorum, ancak ah o fontları eşek kadar yapmasaydınız demeden geçemiyor insan...
Sevmediğim marka ise Salcano

Scudo
Carrefoursa bisikletlerini görünce triggerlanıyorum.

@muhammedbensi
En son Giant anyroad yol bisikleti falan vardı orda ?

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
@BerkEvren
Tabii ki istisnalar olabilir ama şu Corvetteler vs. den bahsediyorum :D

Cervelo. Çünkü uzanamadığım ciğere mundar derim ben.

B'twin Triban 100. Çünkü vitesleri boğazın orada!

@muhammedbensi
Hâlâ 2008 model carfour bisikletimiz var kardeşimle ortak. Bu postu okuyunca triggerlandım. Gerçi o bisiklet yıllardır yatıyor, ikimiz de 2,5 yıldır kendimize ait kronlarımıza biniyoruz ama bir carfour bisikletlisi ve eski zamanların carfour bisiklet sürücüsü olarak, bisiklete carfour bisikletiyle başlamış bir kişi olarak kalbim kırıldı :(
Ama ne yalan söyleyeyim carfour bisikletime çok ısınamamıştım ;)

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Benim de carfour bisikletim olmuştu ve çok sağlamdı ve güzeldi fakat vitesleri değiştiremiyordum. Çok sertti. O yüzden hep sinirlenirdim.

Şimdi para var her şey bisiklet model model var Markalar hakkında yorum yapıyoruz ama takımda dereceye girecek sporcu yok cumhurbaşkanlığında dahi 1 etap alamıyoruz değil mi?
geleyim bisiklet markalarına Ben istanbul doğumluyum halende istanbuldayım yaşım 60 pedala devam ediyorum Benim çocukluğumda bisiklet yoktu bisikleti gayrimuslimlerin çocuklarında binerlerken gördüm.Babaları yurt dışından getiriyordu sirkecide filan satan yoktu bisan pinokyo polo lar daha çıkmamıştı.Tahtadan patanaja binerdim bisiklet yerine 16 yaşıma geldiğimde bisanlar pinokyo pololar çıkmıştı bende bisan almıştım hemde kırmızı renkli şehir bisikleti öyle yol,mtb v.s. yok gene.Merterde otururken hafta sonları ataköyde bisiklet yarışları düzenlendiğini duydum içimden bir ses git bak dedi atladım bisana gittim baktım abilerim çelik kadrolu yarış bisikletlerinde basıyor pedala asfaltı yardırıyorlar yarışta( yol bisikletleri yurt dışından geliyordu ve malzeme bulunmuyor idi) o dönem bu abiler Milli takıma girdiler.Cumhurbaşkanlığı dahil tüm yurtiçi turlarında yabancı sporculara şans vermediler.Ve ülke dışı turları alıp geldiler.Çoğu vefat etti Allah Rahmet eylesin diyeceğim bisiklet bisiklettir kötüsü yoktur. sevgi saygılar

Aşırı anlam yüklenmiş başlığa :) Kıl olacaksam da bu bir Türk markası olmazdı kesinlikle. Bizim mahallede ortadan vitesli, sırt dayamalı Polo marka çok janti bisikletli bir çocuk vardı. Ona acayip kıl oluyordum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@semih59

Imkanlar ve secenekler cogaldikça simariyoruz sevgili abim :)

bisan çünkü hep shimano kullanıyor (shimanoya karşı bi düşmanlığım var nedensiz ısınamıyorum sevimiyorum işte ) mtblerinin maşaları hep sr suntour tamam iyi maşada neden hep suntour rockshox fox neden göremiyoz :mad: vitesler hep shimano neden bi campagnolo sram görmüyoruz :mad: bisanı tek sevmeyi nedenim

bisan çünkü hep shimano kullanıyor (shimanoya karşı bi düşmanlığım var nedensiz ısınamıyorum sevimiyorum işte ) mtblerinin maşaları hep sr suntour tamam iyi maşada neden hep suntour rockshox fox neden göremiyoz :mad: vitesler hep shimano neden bi campagnolo sram görmüyoruz :mad: bisanı tek sevmeyi nedenim
Muthtemelen maliyeti düşük tutmak için. 2 sene önce üst seviye donanımlı Preator yol bisikleti modelini çıkarttı, kaç kişi alıp binebildi, yada kaç kişi o parayı verebilecek durumda? Kaldı ki o kadar para verebilecek kişilerde daha iyi markaları tercih ediyor.

dvo nun emerald maşası çok kaba geliyor
ben bu konuyo çok sevdim uzun süre bişey yazıcam gibi geliyor

Abi şu salcano kadroları boyaları çok tipsiz be nasıl sürüyonuz hiç beğenmiyorum. Bi de şu bianchi salcanonun market biskiletlerini hiç sevmiyorum . ya öyle bisikletler ki sele yüksekliği düzgün olan lastik şişikliği düzgün olan kullanıcısı yok. Hepsinin jantı yere sürtüyor resmen seleleri en dipte bacaklar yelkenli gibi sağa sola açılmış öyle sürüyorlar deli ediyorlar beni

Geri