Scudo Sports

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Scudo
Scott... çok renkli renkli yanar dönerli bisiklet yapıyorlar bisiklette fazla rengi üst üste sevmiyorum.

@Sallamano 5 yil kullandim bir yeri kirilmadi. Downhill yapiyorsaniz baska

salcano - kron - mosso - umit bunların hepsi benim gözümde birbirinden farkı olmayan aynı vasat markalar..

Markadan ziyade bisikletçilerden yana çok sanssızım. .
Bisikletimi aldığım dail olmak üzere, bakıma getirip götürdüğüm tüm bisikletçilerim bugüne kadar beni acayip gerdi. Hiç birinden tam manada memnun olarak hizmet alamadım. Ya derdimi anlatamadım , yada onların çözdük dedikleri problemleri kısa süre içinde tekrar tekrar yaşadım.

Salcano (yazmazsam ayıp olur)
Kron ( :) )
Çakma Bianchi
Ümit
Trek (Malum "50 kuruş ver lan tirrek"ten dolayı antipati)
Canondale
Mosso
BasıQ :D

Bende salcano markasını sevmiyorum ama şu yönü benim hoşuma gidiyor mesela xrs 001 dura-ace bisikletin bütün parçaları karbon ve fiyatı gayet uygun ama kadro kalitesi veya başka bir sorunu varsa onu bilmiyorum ama şöyle bir şey var salcanonun 2500 tl nin altındaki bisikletleri alınmaz mesela ben kendimden örnek vereyim mesela ben xrs 060 aldım ve en kısa sürede değiştirmek istiyorum çünkü bana baya sorun çıkardı (sorun derken üstündeki parçaların kalitesizlinden dolayı değiştirmek) ve sadece bisikletin ustundeki ek parçalar 400 tl tuttu yani en kısa sürede satıp başka bir marka almak istiyorum ama yinede sevenide vardır

Ek olarak Cannondale Scott ve Trek şımarık markalar gibi geliyor. Aa hem yabancı hem pahali kesin alayim diyenler vardir mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: Doğanay07
@hamlet2006
Team Sky ve Chris Froome 'u sevmediğimden.
Yoksa Pinarello çok güzel tasarımları olan yüksek profilli bir marka.

Geri