Scudo Sports

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

@Taxonera Durduk yere kırmadı "kullanırken" kırıldı :)
Üzerinde tepinmedim yadz dh yapmadm.Salcanonun kadroları genel olarak fazla esniyor.Alimüminyum işlemede iyi bir firma değil

Scudo
@Candan Biberci kendileri kadro işleyemiyor / yapamıyorlar zaten. Sadece toplamasını yapıyorlar. Mahalle arasındaki bisikletçi de yapıyor onu zaten 35-50 lira verince.

(link) AXMAN firmasından alıyorlar tüm kadrolarını.

Hatta Google'a Görsellere girip Salcano Axman yazarsanız anlarsınız :)

(link)

Hatta Biz de küfür yemek istesek Salçano yerine NoSalça diye bisikletler üretip satabiliriz.

@camoko06 DEDİKLERİNİZE TAMAMEN KATILIYORUM BİR BİSİKLETE 2000-3000 TL PARA VERMEZ BENCE SACMA YERLİ MARKALARINDA KALİTELİ VE BEKLENTİLERİ FAZKASIYLA KARŞILAYAN BİSİKLETLERİ MEVCUT

• Beğen
Tepkiler: camoko06
@mustafaakcay55 Marka takıntısıyla birşeyin kaliteli olması birbirinden farklı konular.
Herkezinde bir bütçesi var oda ayrı bir konu.
Bazı markalar vardır pazarda satılan bayram çikolatası gibidir ambalajı janjanlıdır ama yediğinde damağına yapışır.
Bazı markalarda ambslaja önem vermez kalitesini zaten kanıtlamıştır.
Önce eşeğe biniyordum şimdi ise ata.
.Attan inen eşeğe binmez..

Not : Gelir düzeyim yüksek değil bisikletimi 2.el adım.Uçuk bir rakamda vermedim.800 salcanoya vereceğime 1100 tl ye Trek aldım.O zaman eşekle atın fakına vardım.

@metegur KARDEŞİM BU BENİM GÖRÜŞÜM SANA KALMIŞ TABİİ O BENİ BAĞLAMAZ

@Halilibrahim zaten başlığa taktım ben:hrkbuya: ayrıca 3 bin tl aşağısı hayal diyorsun da biraz abartı var burada yarışlara katılmak gibi amacınız yoksa böyle bi sınır da yoktur bence forumda sedona 410 incelemesine bakın mesela Adam 1100 tl para harcayarak aldığı bisikletle gerçekleştirdiği turlara bakarsanız demek istediğimi anlarsınız:rolleyes:

@Halilibrahim

Bu saat itibariyle bisikletforum kendini feshetme kararı almıştır. 3000 tl nin altında bisikletleri olan leydi an jentılmınlar büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Bir kez daha bisiklet sürerken altınıza bakın bir şey gördünüzmü yok öyle bir şey. Haybeye boşlukta pedal çevirme hareketi yapıyorsunuz. Şirinler gibi iyi kalpli olursanız kimbilir belki bir gün sizde bir bisiklet görebilirsiniz.

@mehmetsunu gene okumayı tam öğrenemediniz ama yazmayı biliyorsunuz. Zamanla olacak inanıyorum :)
Arkadaşın "saçma" lafına ironi yaptım ama sizin bu benimle olan husumetiniz ve yazdığım mesajların altına hemen girme çabalarınız iletişimimizi ilerletemeyecek sanırım :)
Ayrıca 3000e downhill varsa güncel hemen alayım :)

@Halilibrahim Marketlerde çift amortisörlü downhill görünümlü Canellolar var :D hemide 299 tl:D Tam F/P ürünü
Canello Dh Cup :D

Geri