Scudo Sports

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

kron'a bir oy da benden özellikle mtb lerdeki maşaları hasta ediyo beni...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
sebebi olmaması lazım yani ...

Corratec, cannondale, focus olabilir :ckskc: sebepsizce dediysek bu. efsaneler eyvallah ama sevemedim ben bi türlü.

ama tutamayıp kendimi sebepli nefret ettiklerimi yazarken liste uzar gider. ümitten başlar nerelerden çıkarız bilinmez.

Salcano ilk bisikletim severdim sevdimde. Ama gunumuzdeki modeller bana itici geliyor. Renkler degissin:)

• Beğen
Orbis kafada :D Nasıl isim len o? Sonrasında Umit..

• Beğen
Salcano ve Kron. :)

• Beğen
Cinelli. Bir zamanlar yaptığı bisikletler yenilik ve görsellik bakımından ikonken bugün yeniliği geçtim, görsellikten eser yok.
Ha bir de şu marketlerde satılan çift amorsörlü China demirleri.

Bende nedensizce, cube, ghost, salcano whisttle, focus, fuji, beko, arçelik, alfa romeo, alo (deterjan), bingo, dia (market), collozione, leke jeans,

Edit: glorya cins midir nedir kahveci mi kot pantaloncu mu ne belli değil.

Bu arada ben sebepsizce sevdiğim: specialized, scoot, amoeba, trek, cannondale, strida, dahon, apple, audi, volswagen, pierre cardin, polo, Didim, Fethiye, Cunda Adası, 2 teker herşey (bisiklet, motor),

• Beğen
@mguler_43
gerçi başlık bisiklet markası ama baktım herkes yazmış bende yazdım sizin gibi

• Beğen
Carraro salcano bianchi. Carraro yu kullandim. Sevemedim

Ben çılgın sedat ve doğuş a da kıl oliyorum mesela :D

benim için "geroni" ve "salcano". hayatında yaptığı gözle görünür tek şey takım elbiseyle dolaşmak ve mafya üyesiymiş gibi görünmek olan adamların giydiği merdiven altı mafyatik ayakkabı üreten firmaların italyancanmsı isimleri gibi geliyor.

Volkswagen

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12063089_888049191278161_1896474747_n.jpg

orbea! biliyorum çok iyi marka fakat market bisikleti gibi ismi var. orbis'i hatırlatıyor.

Geri