Scudo Sports

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.546
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Herkese selam benim hazetmediğim ve önyargının dibine vurarcasına ayar olduğum bazı markalar var
Merak ettiğim sizin hic kullanmadığınız ,sebebsizce hazetmediğiniz marka bisikletler yada başka ürün markaları var mıdır?
Mesela ben B.i.m mağazalarına inanilmaz kıl olurum, mc donalds , danone , starbuchs kahve dükkanları mesela onada ayar olurum :D bisiklet markalarından salkanoyu hic kullanmadım ama nedense bi önyargı çölünde savruldum :D

Scudo
Çocukluğumuzda Mercedes 280 SE sahibi zengin babaların züppe çocuklarına Amiga ile beraber aldığı gıcır Bianchi bisikletlere sadece uzaktan bakabilmenin verdiği burukluk yüzünden fena halde gıcık oluyorum Bianchi markasına.

Şimdilerde Türkiye'de alakasız bir firmaya isim hakkını vererek marka değerini maymun etmiş durumdalar, oh olsun.

@Sadettin Z. Benzer bi durum bende de var Sadettin kardes. Pinokyolara bayilirdim ama almak nasip olmadi o zaman ama nefret duyamadim o ayri . mesele

@Sadettin Z. Amigali bi sinif arkadasim vardi ona hala kılım sınırsızca hemde :D

Apple...
Severim sevmem o ayri konu da izledigimiz her hollywood filminde gözümüze gözümüze sokmak zorunda misiniz su isirikli elmayı?

@mariokaldato
Amiga konusunu hiç açma hocam:) biz kara kutu diye tabir edilen ATARİ De oynarken onlar pis hava atarlardı..

Okuduğum yorumlarla salcano kalbimi yaralar :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Benimde bir salcano astro 30'um var ama bende sevmiyorum salcanoyu.

Salcano ne yaptı la kafanızı mı yardı bende salcano Xrs 040 sora set var gerçi parçaların çoğunu değiştirdim ama sağlam yani bisiklet olsunda senin işini görsün yeter bence bende Apple dan nefret edenlerdenim varsa yoksa sony derim

Geri