Scudo Sports

SEVGİLİLER GÜNÜ ''2.si Yarı Fiyatına'' Kampanyası

parmakizi

Daimi Üye
Tepki
102
Trekten alacağınız 2. bisiklet yarı fiyatına. Sevgililer günü dolayısıyla 5-15 Şubat tarihleri arası..

Scudo
Biraz muğlakta kalmış, ben çocuk bisikleti alıp, trek 9.8'i yarı fiyatına edinebilecek miyim? Ayrıca geçtiğimiz ayda tam 3 trek aldık. İnsan kampanya yapıcaz demez mi ya :D

biraz daha net bilgiler verirseniz seviniriz. Alt fiyat vb durumlar var mı ?

merhabalar.
Bu kampanya ile trek almayı düşünen arkadaş olursa ben ortak olmak isterim.beraber indirimden faydalanırız.Gerçekten kaçırılmıyacak güzel kampanya hazırlayanlara teşekkürler umarım bu tarz kampanyalar son olmaz.

@legendkc

Keşke bisikleti birazda bayanlar kullanmak için alsalar.. nedense hep erkek işi gibi görülüyor:(
Umarım bu tür kampayalar hep olur:)

Bu kampanyadan bisiklet alma şansını yakalayanlardanım, direk Ortaköy'deki Bahar Bisikletten aldım bisikletimi. Oradaki Sami ve Barış çok yardımcı oldular, çok güzel bir mağaza ve çalışanları da çok iyi çocuklar. Trek'imi onlardan aldığım için bisikletime ömür boyu ücretsiz bakım garantisi ve dükkandan alacağım ürünler için %20 indirim verdiler, daha ne isterim :)

Şimdi (henüz teslim almadığım) bisikletim için bazı ufak tefek ama gerenkli aksesuarları tamamlama zamanı geldi, ilk aklıma gelenker SPD pedal ve Shimano ayakkabı. Bu aşağıdakiler uygun gibi ama başka fikir ve önerilere de açığım.

(link)

(link)

Geri