Scudo Sports

Sevgili Tolga AKTAŞ Duamız seninle.

Bir kaç güne kadar ortaya çıkar, kanındaki alkolün tam temizlenmesini bekliyordur şerefsiz dümbük!
Bisikletçi arkadaşımıza acil şifalar dilerim...:(

Scudo
İnsanların içleri karamış. Nasıl bir insan vurup kaçabilir. Hiç mi vicdan yok arkadaş sizde? Gerçi ters yönde 120 km ile giden bir sahısa ne denir ki? Bunlar gibi trafikte öyle tipler var ki. Ne diyelim Allah ıslah etsin. Ederken de İnşallah başka masumların canı yanmaz.

Acil şifalar diliyorum, çok üzüldüm. Gelişmeler paylaşılırsa çok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Kardeşimize, Allahtan acil şifalar dilerim...

Kafamın almadığı yolun sadece tek yöne akan bir yer olmasına rağmen sanki gidiş-gelişli bir yolda seyreder gibi tersten gitmek nedir ya kaçacak hiçbir yer yok... egon yüzünden kaza yapmayı risk alırsın ama bu tamamen cinayet işlemek önüne herşey çıkabilir.:mad:

bunu ayık kafa ile yapacak birisinin olacağını sanmıyorum , vicdansız keş kafalı o.ç anca yapar.

• Beğen
Acil şifalar versin bir ara cadde denetim hız kesiciler vs. yapıyorlardı ne oldu onlar bu kadara kadar nasıl hızlı geliyor bu mahlukat

• Beğen
Sn @luneris "haber" için teşekkür ediyorum.
Umarım adalet yerini bulur, olayı gerçekleştiren şahıs hak ettiği cezaya çarptırılır.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
@Mesut DOĞRU Ben de drumbanger isimli arkadaşa teşekkür ediyorum. Soyisim yanlış yazılmış burada, o yüzden drumbanger bu konuyu bulamamış. Ben köprü oldum sadece iki başlık arasında :)

Ben de umarım ki Tolga iyileşir ve suçlu cezasını çeker.

• Beğen
Tolga'nın durumu nasıl bilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: mywashere
Geri