Scudo Sports

Sevgili Tolga AKTAŞ Duamız seninle.

Mesut DOĞRU

Forum Demirbaşı
Tepki
940
İsim
Mesut DOĞRU
Bisiklet
Bianchi
Bağdat Caddesinde arkadaşı ile bisiklet süren 17 yaşındaki Tolga AKKAŞ'a ters (!) yöne giren bir araç hızla çarpıp ağır yaralanmasına neden oldu. Yoğun bakım servisinde yatan Tolga AKKAŞ'ın durumu ağır,hayati tehlikesi sürüyor. Ters yöne girerek Tolga AKKAŞ'a hızla çarpıp kaçan araç sürücüsü henüz yakalanamadı.
Kaynak: Habertürk tv

Sevgili Allah'tan Tolga kardeşimize acil şifa, ailesine ise sabırlar diliyorum.
Ters yöne girerek gencecik bir kardeşimizin hayatını karartan, bununla da yetinmeyip, onu ölüme terk ederek kaçan vicdansız sürücünün de, bir an evvel emniyet teşkilatı tarafından yakalanmasını ve hak ettiği cezaya çarptırılmasını diliyorum.

Esen kalın.

Not: Konuyla ilgili olarak bilgi ve görüntüye sahip vatandaşlarımızın, eldeki bilgi ve görüntüleri emniyet teşkilatı ile paylaşmasını önemle rica ediyorum.

Scudo
Ben de Kanal D haberde gördüm 120 km/h ile ters yönden gelerek vurmuş araç

@cenkildas
Arabası hasar aldıysa bakarsınız bir de Tolga'ya dava açar!

Trafik cezaları artık caydırıcı olmalı. Bir insan yolda hiç düşünmeden ters yönde, üstelik de bu hızlarda gitmemeli.

Geçen gün annem bana söylemişti bağdat caddesinde birine araba çarpmış kaçmış diye ancak konuyla ilgili haber görememiştim.Bağdat caddesinde artık bisikleti bırak yürümek bile tehlikeli.
(link)

Yüce Allah'tan acil şifalar dilerim. Videoyu izldim çok hızlı çarpmış. Yakalanıp hakettiği en ağır cezaya çarptırılır inşallah.

Allah acil şifalar versin... Vurup kaçan inşallah kısa zamanda yakalanır.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Haberi yeni gördüm, çok üzüldüm gerçekten, umarım çarpan şahıs herhangi birinin akrabası çıkmaz da hakettiği cezayı bulur. Ve umarım bir mucize gerçekleşir ve Tolga arkadaşımız bir önce sağlığına kavuşur :(

ALLAH SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH VURUP KACAN İNSAN DEMEYE AĞZIM VARMIYOR EN KISA ZAMANDA YAKALANIR VE CEZASINI CEKER CİNAYETE TEŞEBBÜSDEN HİC BİR GERİ KALIR TARAFI YOK...

• Beğen
Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur. Vuran kiside yakalanip cezasini ceker.

• Beğen
Bilerek cinayetten yargılanmalı o çocuğa çarpan o ..................... (boşluğu siz doldurun). Böyleleri dışarda serbest halde olmamalı ama maalesef... Tolga kardeşimize Allah'dan acil şifalar inşallah tez zamanda iyileşir :(

• Beğen
Tolga kardeşimize acil şifalar diliyorum, üzücü bir durum. 2 kez araba çarpmış birisi olarak bu tip olaylara tahammülüm yok.

Sırf bu yüzden başıma bir şey gelecek diye, endişe ettiğim çok oluyor. Çarpıp kaçan kişi de, son zamanlarda yaşanan serbest bırakılma olayları gibi, umarım serbest kalmaz ve gereken cezayı alır.

Sevgili kardeşimize Rabbimden acil şifalar dilerim. Dua edelim arkadaşlar ! Elimizden dua etmek gelir.
Saygılarımla.

• Beğen
İnşAllah en yakın zamanda ayağa kalkar Rabbim sağlık sıhhat versin.Dualarımız seninle genç kardeşim.

Kızıyoruz haklıyızda ama lütfen o.ç gibi terimler kullanmayınız analar kutsaldır belkide bu hale gelmesi onun annesinin elinde değildi bilemeyiz.
Biz bisikletlilere kaza her zaman daha yakın malesef..

• Beğen
Allah şifa versin yarışırkenmi vurmuşlar :mad::mad::mad:

• Beğen
Geri