Mesut DOĞRU
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 940
- İsim
- Mesut DOĞRU
- Bisiklet
- Bianchi
Bağdat Caddesinde arkadaşı ile bisiklet süren 17 yaşındaki Tolga AKKAŞ'a ters (!) yöne giren bir araç hızla çarpıp ağır yaralanmasına neden oldu. Yoğun bakım servisinde yatan Tolga AKKAŞ'ın durumu ağır,hayati tehlikesi sürüyor. Ters yöne girerek Tolga AKKAŞ'a hızla çarpıp kaçan araç sürücüsü henüz yakalanamadı.
Kaynak: Habertürk tv
Sevgili Allah'tan Tolga kardeşimize acil şifa, ailesine ise sabırlar diliyorum.
Ters yöne girerek gencecik bir kardeşimizin hayatını karartan, bununla da yetinmeyip, onu ölüme terk ederek kaçan vicdansız sürücünün de, bir an evvel emniyet teşkilatı tarafından yakalanmasını ve hak ettiği cezaya çarptırılmasını diliyorum.
Esen kalın.
Not: Konuyla ilgili olarak bilgi ve görüntüye sahip vatandaşlarımızın, eldeki bilgi ve görüntüleri emniyet teşkilatı ile paylaşmasını önemle rica ediyorum.
Kaynak: Habertürk tv
Sevgili Allah'tan Tolga kardeşimize acil şifa, ailesine ise sabırlar diliyorum.
Ters yöne girerek gencecik bir kardeşimizin hayatını karartan, bununla da yetinmeyip, onu ölüme terk ederek kaçan vicdansız sürücünün de, bir an evvel emniyet teşkilatı tarafından yakalanmasını ve hak ettiği cezaya çarptırılmasını diliyorum.
Esen kalın.
Not: Konuyla ilgili olarak bilgi ve görüntüye sahip vatandaşlarımızın, eldeki bilgi ve görüntüleri emniyet teşkilatı ile paylaşmasını önemle rica ediyorum.