Scudo Sports

sevgili Brooks'um yol bisikletinde eziyet oldu...

Scudo
Seleyi biraz öne yatık kullanın.bu şekil selenin malum bolgeye olan baskısı azalacaktır

Bugün selem geldi, 20km sürdüm. Mındık sorunu çözülmüştür.

Yalnız şimdi de sele borusu bayağı yukarıda olduğundan ve bu sele de sanırım touring selesi olduğundan en öne alsam bile sele çok geride kaldı, etkin güç aktaramadım.

Başka bir sele borusu bakmam gerekebilir. Şimdilik sele borusunu ters çevirdim sele öne geldi tabi. İnşallah bir zararı yoktur. Bu haliyle her şey yolunda...

Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.
Bende de yumuşak yüzeyi olmayan sadece esnek bir sele var. İlginç bir şekilde çok da rahat hoodlarda. Ama droplarda pek değil, o yüzden değiştirmek istiyordum ben de ne zamandır. Benim okuduklarımdan anladığım kadarıyla selenin biraz daha "düz" ve hafif burnu aşağıda ya da en azından paralel olması gerekiyor, droplarda rahat olması için. Ayrıca yeterince yoğun olması gerekiyor süngerinin. Sqlab'ı da sizin sayesinde gördüm, güzele benzeyen bir selesi var:
(link)
Bu da benim almaya niyetlendiğim sele, adı üstünde "flat":
(link)

Aslında kullandığım sele çok çok rahat. Sadece droplarda rahat değil.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
En büyük fark oturma kemiğine denk gelen arka kısmın selenin en ön kısmından 1cm falan yüksek olması .

Sonra ortadaki oyuk ve en sonra uzun sürüşlerde arka tarafın düz olması rahat ettiriyor.

Sq labs'ın yarış selesi de aynı mantıkla üretilmiş. Sanırım bundan sonra bu tip seleleri kullanacağım.

• Beğen
Tepkiler: Yunus07
Geri