Scudo Sports

Sevdiğiniz araba firmaları ve arabalar

@gvenc

Aynen sende anladığın için bende çok sevindim zira bizim zevkimiz marjinal olmaya çalışim derken Pokemon arabasına benzetmiyoruz !!! Ama piyasada pikaçular çoook :) Allah razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Terzierol
Scudo
O zaman ben de bir civic hayranı olarak çok beğendim bir civic i buraya ekleyeyim (daha önce ekleyen olmuş mu diye sayfaların hepsini baktım :D )

İşte Karşınızda DJ-007...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Yorumlar lütfen... :D:p

Civic bu kasada da kendini gösteren bir araç :) Ama keşke bu kasaya da vti motoru yada typer motoru koysalardı :)

• Beğen
Tepkiler: semihh
(link)
6825/15153104062406277409100.jpg[/URL] Bir türlü dört çeker Subaru'dan gönlümü alamadım

Bende aksine bir türlü ısınamadım yeni nesil Subaru'lara , beğendiğim tek modeli ise Legacy.

ahh ah :D 2006 kasa subaru bana göre 99 ve 09 kasayla 08 kasalar subarunun gerçekten en iyi kasaları...

çok güzel araba:):)

@nime

ben teşekkür ederim bize böyle bi göz banyosu yaptırdığınız için:)

haddim olmayarak birşey söylemek istiyorum...
arabanın şu anda bana göre tek bi eksiği var...

oda daha sport bi jant...

bakın subaruda ki jantlar veya 5kolu bi tane koyu gri bi jant yada mat gri bi jnt bence çok güzel olucaktır...:):)

• Beğen
Tepkiler: nime
@Mehmet Boran

Size bir twin turbo yakışır veya B4 Legacy olarak. İlklerde ısınma konusunda haklısınız, ama yeni kasaları da kullanıp yaşayınca hak verirsiniz ki yeni teknoloji olarak hakları inkar edilmeyecek yerlerde.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Teşekkürler , 98 den bu yana hep bir sempatim oldu Legacy'lere hatta 98'lerin arka tasarımı etkiliyordu beni bu arada turuncu Subaru sanırım size ait.

alabilene hayırlı olsun meraklısı araştırsın derim

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
dün bentley bugün aston martin günümüzde nadir bulunan araçlar

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
@Mehmet Boran

Legacy'in ilk kasası olan 90la başladı sevgim, en son 93 turbosu vardı geçen yıl elden çıkardık(küçük bebe impreza geçti) turuncu 2006 spec C büyük bebenin ben ise artık yaşlandığım için ektekine biniyorum http://img222.imageshack.us/img222/5094/resim603.jpg[/URL]
http://img222.imageshack.us/img222/5094/resim603.th.jpg[/URL]

Geri