Scudo Sports

Seul'den Busan'a Güney Kore Gezisi

Scudo
Ve başladık Kore'deyiz !!! Seul’den Busan’a Güney Kore Gezisi 1. Gün Yayında !!! (link)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Duran
Bayılırım böyle yazılara.. İlgiyle takip ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: semihcelikoglu
@M.Ersun
Beğendiğinize sevindim. Bu taraz mesajlar bana da yazmak için motivasyon sağlıyor. Teşekkür ederim.

Devam ediyoruz !!! Seul’den Busan’a Güney Kore Gezisi 2. Gün Yayında !!!

(link)

Böyle kafası kırıklar lazım. Sık kullanılanlara eklendin adamım.

Merakla okudum devamını bekliyorum.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Hikayemiz kaldığı yerden devam ediyor. 5. gün yazısı yayında bolca da resim var. Keyfini çıkarın ;)

(link)

Beğenip takip ediyorsanız paylaşım yapar ve yorumda bulunursanız çok memnun olurum.

ben takip ediyorum :) kore hiçte hayal ettiğim gibi değilmiş sıradan ve basık bir şehir görüntüsü var tek çekici yanı yemekleri gibi gözüküyor :)

• Beğen
Ben de takipteyim tabii ki :) Ancak aksilikler cidden peşinizi bırakmamış.

Bana kalsa "eeeyhteraa" deyip, bisikletsiz takılırdım valla. belli bir noktadan sonra, zaten ortamlar da fena değil.. :D

• Beğen
@Melih Çolak
Aslında pek sıradan değil ama ben aksilikler ve hava muhalefeti nedeniyle büyük şehirlerden pek uzak kalamadım. Bir sonraki yazıda değişik yerler göreceksiniz. Merak etme ;)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Macera kaldığı yerden sürer gider bolca resim ve anlatımla beraber 6.gün yazısı yayında !!!
(link)
Takip edenler paylaşmaktan ve yorumda bulunmaktan kaçınmayın ;)

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Semih bey, ilgiyle takip ediyorum. Yalnız ne zaman otobüsten inip pedallamaya başlayacaksanız :D

Şaka yapıyorum, bisikletli, bisikletsiz, harika bir seri oluyor.

• Beğen
Valla ne diyebilirim ki oraya gitmeden önce bisiklet turu yapmak için en iyi zaman dedikleri Ağustos, Eylül aylarına göre hazırlığımı yapmıştım. Beklenmedik bir şekilde önce THY bisikleti İstanbul'da unuttu. Ardından bilmem kaç senedir görülmemiş büyüklükte tayfun ortaya çıktı. Tam kurtuldum derken planladığım rota üzerinde benimle beraber güneye inmeye başladı. Bu tur bisikletli mi bisikletsiz mi oldu ben de anlamadım aslında bakarsanız =) Her şeye rağmen beğenmenize sevindim ;)

ilgiyle okudum. elinize sağlık. yıllar önce gitmiştim seul, inchon, pusan. benimki kısıtlı bir geziydi ama siz hakkını vermişsiniz tebrikler...

• Beğen
@fatih alver
Teşekkür ederim benim de iki hafta kadar bir sürem vardı. Elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım.

Geri