T tarquin Üye Kayıt 6 Mayıs 2008 Mesaj 8 Tepki 0 Şehir izmir 8 Mart 2010 #21 Ben vites fren setini almak istiyorum. Ama mesaj sayım az oldugu için sana özel mesaj atamıyorum. Ben Çiğlideyim. Sen nerdesin eger yakınlarda isen bulusup alabilirim. Ama karsıdaysan cumartesi o tarafa gelecegim. O zaman alırım. Telefonum: 505 327 94 65 Adım CEM
Ben vites fren setini almak istiyorum. Ama mesaj sayım az oldugu için sana özel mesaj atamıyorum. Ben Çiğlideyim. Sen nerdesin eger yakınlarda isen bulusup alabilirim. Ama karsıdaysan cumartesi o tarafa gelecegim. O zaman alırım. Telefonum: 505 327 94 65 Adım CEM
caner ünsal Forum Bağımlısı Kayıt 1 Ekim 2007 Mesaj 1.089 Tepki 472 Şehir izmir Bisiklet Scott 8 Mart 2010 #22 - - - - - ........................................Yukarı........................................ tarquin olurunu özelden yazdım!
- - - - - ........................................Yukarı........................................ tarquin olurunu özelden yazdım!
T tarquin Üye Kayıt 6 Mayıs 2008 Mesaj 8 Tepki 0 Şehir izmir 9 Mart 2010 #23 Ben tam anlatamadım sanırım. Komple seti almak istiyorum. Seti bana rezerve edermisin. Çünkü cumartesi gelip alacagım.
Ben tam anlatamadım sanırım. Komple seti almak istiyorum. Seti bana rezerve edermisin. Çünkü cumartesi gelip alacagım.
caner ünsal Forum Bağımlısı Kayıt 1 Ekim 2007 Mesaj 1.089 Tepki 472 Şehir izmir Bisiklet Scott 10 Mart 2010 #24 "vites fren setini almak istiyorum" dediğinizde buna ayna kolun da dahil olduğunu anlayacak kadar anlayışsız olmadığımı anlayamadınız sanırım. ilan güncel.
"vites fren setini almak istiyorum" dediğinizde buna ayna kolun da dahil olduğunu anlayacak kadar anlayışsız olmadığımı anlayamadınız sanırım. ilan güncel.
T tarquin Üye Kayıt 6 Mayıs 2008 Mesaj 8 Tepki 0 Şehir izmir 11 Mart 2010 #25 Özür dilerim bir yanlıs anlasılma oldu. Eger bana özelden telefonunuzu veya adresinizi bildirirseniz cumartesi ögleden sonra almaya gelecegim.
Özür dilerim bir yanlıs anlasılma oldu. Eger bana özelden telefonunuzu veya adresinizi bildirirseniz cumartesi ögleden sonra almaya gelecegim.
caner ünsal Forum Bağımlısı Kayıt 1 Ekim 2007 Mesaj 1.089 Tepki 472 Şehir izmir Bisiklet Scott 11 Mart 2010 #26 "tarquin" kusura bakmayın maksadımı aşmışım. Seti size ayırdım. Telefonda konuştuğumuz gibi cumartesi saat 14 den sonra olacak şekilde teslim ederim
"tarquin" kusura bakmayın maksadımı aşmışım. Seti size ayırdım. Telefonda konuştuğumuz gibi cumartesi saat 14 den sonra olacak şekilde teslim ederim
T tarquin Üye Kayıt 6 Mayıs 2008 Mesaj 8 Tepki 0 Şehir izmir 11 Mart 2010 #27 ok tesekkurler cumartesi görüşmek üzere
caner ünsal Forum Bağımlısı Kayıt 1 Ekim 2007 Mesaj 1.089 Tepki 472 Şehir izmir Bisiklet Scott 13 Mart 2010 #28 vites-fren takımı ,gidon, aynakol vs set satıldı. jant seti rublesi ile birlikte duruyor.ilan kapatılabilir.
vites-fren takımı ,gidon, aynakol vs set satıldı. jant seti rublesi ile birlikte duruyor.ilan kapatılabilir.