Scudo Sports

sesli göbekler

ibt1994

Aktif Üye
Tepki
19
Arkadaşlar yüksek sesli uygun fiyatlı göbekler hangileri bende slx takım var ama yalan yanlış ses çıkıyo mesala örnek vermek gerekirse mavic slr maşalah 100 metreden sesi geliyo mavic gibi ses cıkaran göbekler varmı piyasada varsada hangi markaların modelleri teşekürler herkeze

Scudo
mavic yanında sesi bile çıkmıyo ne yaparsan yap ama slx daha alkıcı ama genede sesli göekler insanın hoşuna gidiyo bende degişicem göbekleri ama sesli göbekler hakkında fazla bilgimyok

al buyur burdan yak. slx nasıl akıcı. akıcı olsa kaç gün akıcı olucak. bilyalı göbek biraz hatalı kullanım biraz hatalı bakım ile cok kısa sürede akıcılıgını yitirir. 15 bin km civarıdır. hiç bakım yapmadan skf rulmanlı seti kullanıorum halen xt göbeklerden geç yavaslıyor. rulmanın icadı ile sanayi bin yıl ileri gitmişdir. göbeğimi geri kalıcak :)

• Beğen
Tepkiler: ibt1994
bütçeye göre cok güzel novatec rulmanlı göbekler var cok övülüyor ama sesini bilmiorm.

• Beğen
novatec gobek kullaniyorum akicilik konusunda bir sikintisi yok ama ses fazla yuksek degil

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
novatec sesi acılır yayını sık ban nasıl ses cıyor cok iyi ses cıksın istiyorsanız hope pro alıcaksınız.

• Beğen
Crossride kullanıyorum slr ile kapışabilir. ama fiyatlar ekonomikk değil pek

• Beğen
1200 1300 tl filan crossmax keşke alabilsem ama bütcem max 150 200 lira crossmax olsa tubelles te kulanırım

o fiyat corssmax yanlıs yazmıssınız crossride yi satan arkadaslar oluyor bazen 350 - 400 tl ye temiz 2. eller oluyor forumda. sıfırıda 550 tl civarı. cok pahalı değil. ama cok güzel.

Campagnolo benim bilgim oldukça pahalı :) sadece yok bisikletleri için hem Campagnolo ruble yatagıda degişik Campagnolo göre mtb rublesi yok
yanlışımıda düzeltim crossride yazmışmış crossmax olcaktı :)

Uygun fiyatlı yüksek freewheel sesli göbek arıyorsanız.Bulabilirseniz,Quando'nun göbekleri var.

@ihtiyar

Duymayız mı? İçinde büyüdük ama yüksek sesten hoşlanmadığımızdan ve mecburiyetten,kullanamıyoruz.Ses varsa tersinmezlikte vardır deyip,en sessiz bisiklet yarışındayız.

@ibt1994

Campagnolo khamsin (yol janti ) mavic ksyrium equip ten daha yuksek ses cikariyor ve 4 te biri fiyatinda ama ses cikarmasi nekadar iyi birsey cikarmamasi nekadar iyi bunlari bir konusmak lazim, birileri rulmanlardan bahsetmis slx in ama acik rulmanin ses ile bir ilgisi yok, nasil olsa sesi cikaran kisim acik rulmanlar degil kasettir ote yandan Sertac abi de iyi bir noktaya deginmis mesela aerospoke jantlar neredeyse hic ses cikarmiyor alet ama tek bir cevrimle 4 dakikayi asan bir akiciligi var.

@semih çelik

Güncel olarak haklisiniz. Ama biraz eskilere dalarsaniz görürsünüz. Euclid, Chorus ATB, Olympus, Centaur, Icarus ve Record OR
Asagidaki linke bir göz atin.

(link)

Geri