filipiti
Üye
- Tepki
- 29
- Bisiklet
- Salcano
39 senelik hayatımda bazı iktidarlar yol yapmakla övündüler. Eh be kardeşim biriside yeni yollar yapıyoruz koskoca otoban yol. Bisiklette bir ulaşım aracı sağ tarafa 1 metreden biraz fazla bir yer ayırıp bir taş döşeyip bariyerde istemiyorum bak. Bisikletler için güvenli bir yol yapılamazmıydı bu kadar zormuydu.Hiç bakın avrupayı falan karıştırmıyorum bu medeniyet problemi falan değil tamamen yolu yapan mühendislerin ve yaptıran devletin elinde olan bişey. O kadar büyük projeler yapılıyor deli paralar harcanıyor ihaleler veriliyor kimin cebinden ? Vatandaşın cebinden vatandaştan kesilen vergilerden. Biriside biraz düşünceli olsa ne olur allahaşkına ne olur biliyormusunuz ben evimden çıkıp istediğim yere uzak olur olmaz o kişisel bişey fakat bisiklet ile giderdim.
İsterseniz noel ağacı gibi giyinin türkiye trafiğinde ben asla otobana çıkmam. Canımı yolda bulmadım çılgın ve ölü filminin baş kahramanı olmak isteyen varsa önden buyursun...
Ayrıca bir bisiklet 10 saniyede en fazla 20km ye çıksın hadi hangi serseri mayından bahsetmişler ?
120 ile gelen arabalar serseri mayın değil bisikletmi serseri mayın ?
İsterseniz noel ağacı gibi giyinin türkiye trafiğinde ben asla otobana çıkmam. Canımı yolda bulmadım çılgın ve ölü filminin baş kahramanı olmak isteyen varsa önden buyursun...
Ayrıca bir bisiklet 10 saniyede en fazla 20km ye çıksın hadi hangi serseri mayından bahsetmişler ?
120 ile gelen arabalar serseri mayın değil bisikletmi serseri mayın ?