@ismailofli
Evet, gerçekten dağ bayır tırmandık ve 0 rakımdan 1000'li rakımlara ilk 17 km'de çıktık. Zevkli bir yolculuk oldu. Serkan'ın ter bandı da ona ayrı bir hava veriyordu. Çok teşekkürler...
@alperen_69
Öncelikle çok teşekkür ederim. Yol gerçekten çok zorluydu ama, keyifli bir yolculuk oldu. Serkan'ın performansına ise diyecek yoktu. Bu arada yokuş sevenlerin dikkatini buralara çekiyorum. Pek çok harika parkurlar var.
@derya.k
Çok teşekkürler...
@Önder
Önder çok teşekkürler. Gerçekten yokuşları bol, zorlu bir etapdı. Serkan'la birlikte pedal basmaktan ben de mutlu oldum. Görüşmek üzere...
@edi55
Ben de çok teşekkür ederim.
@boreas.oti
Çok teşekkürler.
@Lütfü Çolak
Lütfü teşekkürler. Serkan'la birlikte zor bir parkuru keyifle geçtik. Herşey harikaydı, doğa muhteşemdi. İstanbul'da görüşmek üzere.
@mehmet_svm
Çok teşekkürler.
@Ender Alıcıoğlu
Ender Bey merhaba...
Serkan'la İnebolu-Kastamonu arasını pedallarken çok keyif aldım. Keşke daha uzun süre birlikte olabilseydik. Ben elimden geleni yaptım. Şimdi sıra sizlerde. Bu arada Serkan zaten öyle motive olmuş ki, onu tutabilene aşk olsun... Çok teşekkürler.
@Necati Bilgen
Necati Abi çok teşekkürler... Sana da Ağrı, Gürbulak, İran yolculuğunda başarılar dilerim. Sen de büyük bir yolculuğa hazırlanıyorsun. Kolay gelsin.
@H.Can DEMİREL
Can Bey, ben de teşekkür ederim. Serkan bu ilgiyi hak ediyor. Ben de onunla olmaktan mutlu oldum. Ayrıca söylediğiniz tarihlerde Gökova'da olmayı ben de çok isterim. Kısmet olursa görüşürüz... Teşekkürler...
@k.tecimen
Kemal Bey çok teşekkürler. 10 Temmuz'da İstanbul'dayım. Birlikte yeni gezilerde buluşmak üzere.
@Mesut Girgiç
Mesut Bey çok teşekkürler...
@gürsel
Gürsel Bey, Serkan'la birlikte olmak gerçekten keyifliydi. Serkan gerçekten bu ilgiyi hak ediyor. Çok teşekkürler.
@rahmankarataş
Rahman merhaba. Bu turda beraber olamadık ama, önümüzdeki günlerde yeni gezilerde birlikte oluruz inşallah. Görüşmek üzere.
@zazoo
Çok teşekkürler. Serkan bu desteği hak ediyor.
@hızlı
Çok teşekkürler...
@Serkan Taşdelen
Serkan merhaba...
Biliyorsun 10 Temmuz'a kadar İnebolu'dayım. Bu satırları bir internet kafede yazıyorum. Gerçekten zorlu bir etapda birlikte pedal basarken, vakit nasıl geçti, tur nasıl birden bitiverdi anlamadım bile. Birden kendimi otobüste İnebolu'ya dönerken buluverdim. Benim açımdan da çok keyifli bir turdu.
Ayrıca, o kadar cana yakın bir kişiliğin var ki, ben İnebolu'ya gelmeden kayınpederi, kayınvalideyi fethetmişsin. Seni oğulları gibi sevmişler. Yolun buralara düşerse seni yine bekliyorlar. Kısmet olursa İstanbul'da tekrar görüşeceğiz. Yolun açık olsun.