Scudo Sports

Serkan Mıstınoğlu

Son zamanlarda Dövüş Kulübü ve Tyler Durden muhabbetlerini çok fazla yaptığım yegane bisiklet insanıdır.

En son Üsküdar'da künefe yerken görüntülenmiş.

Scudo
ulan beni bu kadar övseler işi gücü bırakıp boş gezerim. :huhuu::huhuu: nedense bu kadar övü karşılığında özgür kalma isteğim oluştu bunaldım heralde. :D:D

Diğerlerininde hakkını yememek lazım. Hepsi birbirinden değerli ve özverili çalışan yöneticilerimiz var. @Serkan Mıstınoğlu daha aktif ama. :D Sonuçta kazanç yok bir şey yok burda sürekli düzeni sağlamak için uğraşıp duruyorlar. yoksa varmı? :D

• Beğen
Tepkiler: erkanbolukbasi
Değerli forum sakinleri; konu başlığı belli içeriği belli.. teşekkür amaçlı teşekkür kategorisinde konu açtım. Sizlerden ricam konu dışı olumsuz mesaj yazarak konuyu lütfen kirletmeyin.

Forumda merak ettiğim ne olsa bi bakıyorum konuyu açan kendisi. Emek verdiği için tebrik ediyorum, neticede insan bilgiyi öğrenmek için zaten bir çaba sarf ediyor, üstüne birde başkalarının öğrenmesi için uğraşmak herkesin yapcağı iş değil.

ilgili ve gayretli bir arkadaş. ben takdir ediyorum kendisini. buradan selam olsun kendisine.

gerçekten bambaşka (cidden)

tumblr_o7ddlxb59n1ujmvy2o1_500.jpg

Severim kendisini. Çokça katkı sağlıyor foruma.
Anahtarla gezip kafasına göre her başlığı kilitlemiyor.
Yeni yönetimle de devam etmesini isterim.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Forum yoneticisi nasil seciliyor kim seciyor babadan ogula mi geciyo sistem nedir bilen var mi ?

Adam akıllı bir başlık bulamadım derdimi anlatmak için ben de buraya yazmaya karar verdim. geçtiğimiz hafta bir başlık açmıştım.
bu linki ve linke ilişkin haberi paylaşıp trafikte oto sürücüleri ile yaşayacağımız sorunlara ilişkin bir farkındalık, bir bilgilendirme yapmaktı amacım. ancak ne yazık ki bir yıldan uzun süredir foruma üye olmama rağmen öyle her konuya mesaj yazmadığım için başlık açma yetkim olmadığından başlık onay için beklemeye alındı. şimdi başlığa ulaşmaya çalıştığımda başlığın silindiğini görüyorum.

ne bir uyarı yapıldı, ne bir geri bildirim ne de başka bir şey. başlık yayımlanmaya uygun değilse bir gerekçe bildirmek lazım gelmez mi? bu yapılan saygısızlık değil mi? başlığı silen kim oluyor da kendinde ne gibi bir hak görebiliyor da böyle bir şey yapabiliyor? doğrusu bu hareket sonrası bu platformun benim için anlamı çok değişti. kabaca bir araştırma yaptığımda daha önce de yaşanan benzer sorunlar olduğunu da gördüm. ticari kaygılar sanıyorum pek çok şeyin önüne geçiyor. öyle olsun. daha da gelmem davos'a!!

Konu başlığından, konu sahibinin kendisi olduğunu tahmin ettiren bir karakter.

Bkz. karakter, TDK

isim Fransızca caractère
1. isim Ayırt edici nitelik

Serkan cansın kardeşim...şöyle bir adamakıllı vuramadık yollara kendimizi...

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Atilla G.
O değilde "Delaney" ne demek??:kötü:(isminizin altında yazıyor)
Google bile bilmiyor :hihi::eek:o_O

Kıymetini biliyoruz Serkan hocam. Mutlu olduğun şeyi yap. Ama özledik, bunu da bilesin.

Harbi uzun süredir gözükmüyor, nedendir acaba?

Geri