Scudo Sports

şerit silikonlu led ile kadro ışıklandırma?????

@brsegemen
Benim de bakış açım profosyonel değil demiyorum ama bisiklete biraz süs katmak işin eğlencesi zaten şerit ledden vazgeçtim.Son gösterdiğim üründen almayı planlıyorum:) Bende bisikleti spor amaçlı kullanıyorum çoğunlukla bunu da belirteyim:)

Scudo
@farukbas77
eywalla tabıkı zevk senın :D nasıl begenosan ole :D ıcıne sınen bısey olur ozaman ınsallah :D

güvenilir sitedir ama satıcıyla alakalı %100 olumlu almış demekki alabilirsiniz kaç ürün aldım ben oradan

sibop kapağı benimde hoşuma gitti bende (link) burdakini aldım 2 tane

Siparişi verdim gelicek inşallah.Görelim bakalım nasıl bir şeymiş:) Bu arada bu site diğer alışveriş siteleri arasında en geç kargolama yapan bir siteymiş doğru mu?
Söylemeyi de unuttum 3 tane aldım bir tane de yedek kalsın.Normalde 4 tane alıcaktım ama komşudan rica ettiğim için sonra daha uğraştırmak istemedim.Komşudan rica etmemin sebebi ise kredi kartı kullanmıyor babam ondan dolayı:)

Yaptıktan sonran nasıl yaptığını bana mesaj olarak yollarsan sevinirim bende yapmayı düşünüyorum :)

Malesef vazgeçtim ve sibop kapağı aldım bu arada sibop kapağını aldım ama ilk gün ki gibi değiller günde sadece 2 saat kullanmama rağmen:( Bir abi demişti bu siteden 1 aydır kullanıyorum hala aynılar ama benimkiler öyle değiller malesef:(

Geri