Scudo Sports

Serdar Kılıç'ın Kolundaki Bileklik

Evi çekmek köyde 2 katlı villa bizzat tanıyorumda kendisini.O doğaya çıkma olayları eskidendi. :) artık para kazanma işleri.
tvde gördükleriniz hikaye.En kral bordo bereliler bile doğaya çıktımı sadece av.Zaten Türkiyede doğamı var o ayrı bir konu başlı başına.Merak etme 15 yaşında beri kamp yaparız Gitmediğim yerde kalmadı zorlu arazide..Naylon iple bile 350 kiloluk motor çekmişliğimizde var.paraşüt ipidir yok okunmuş sudur.Bunlar hikaye para tuzagı.Ama şık duruyor bilekte istiyorsan al ama para tuagı oldugunu unutma.
Zaten arvin erzurum civarındaysan pek tek başınada çıkmanı önermem şu anda oralar terrorist kaynıyor haberin olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Varlı
Scudo
ben artvinliyim ve merak etmeyin artvinde terörist filan olmaz ;) erzurumda da öyle terörist kaynamıyor.hani derseniz buralarda yabani hayvan filan fazla anlarım :D hem bordo bereliler kime av olacak ki? neyse demek istediğim illa bişeyi çekmek için değil o ipler ufak şeyler için bile lazım olabiliyor,bunu demek istedim.pahalı mı? pahalı tabi o ayrı konu..değer mi? ona herkes kendi karar verir..bu arada dediğiniz gibi adam çıkmış sonuçta doğaya,eskiden de olsa..bu konuda az çok bişeler biliyodur:D ayrıca bu işten bi çıkarı olacağını da düşünmüyorum:) neyse konu fazla sapmasın ve uzamasın derim..sağlıcakla :)

bir arada enerji bilekliği çıkmıştı millet kapış kapış alıyordu.

@derşan sezer

=)) denge sağladığı iddia ediliyordu ve kullananlarda doğruluyordu =)
çıkarınca hakikaten işe yaradığını anlıyorum diyorlardı neyin kafasıysa bu

Sorma Elif birde kırmızı kabala bilekliği moda olmuştu.Madonna falan gibi ünlüler takıyordu.Bizim halkımızda hemen atlamıştı.uğur falan getiridiğine inanarak.
Tabi ugur sadece madonna ve arkadaşlarına gelirken sevgili halkımıza sadece zam geldi :)

Merhaba arkadaslar araniza yeni katilmakla beraber, parasut ipi bulunan arkadaslar varsa onlara bileklik orebilirim. İsterse serdar kilicin kolundaki gibi isterse farkli modeller. Tabi istanbulda oturanlar icin :)

@mehmetdemir

ücretlimi örüyorsun :) ADANADA olsaydın güzel olurdu. ipi bulurduk bir şekilde ama ören olmadığı için bu işe girmiyorum :) zaten ipler pahalıya geliyor birde örme ücreti verirsek ooo tuzu çok olur;) youtube da o kadar videosu var örme videosu bir türlü cesaret edip örme işine kendime güvenemiyorum:)

Geri