Scudo Sports

Sensiz 5 Yıl Sarp-Kapıkule-Çanakkale-Izmir 2500 km. Bisiklet Turu

@vizeli gezgin Hatay'a yolunuz düştüğünde haberleşirsek seve seve Samandağ'a kadar eşlik edebilirim size. Bende İskenderun'da yaşıyorum. Bisiklet grubumuz da var hep beraber eşlik etmiş oluruz size... Herhangi bir eksik gedik bir şey olursa da buradan tamamlarız hepsini ...

Scudo
@Anonim çok teşekkürler, paylaşmak güzeldir, detayları vererek paylaşmak ise çok çok güzeldir, geçtiğim bölgelerde 2016 yılına ait son günlerin resimleri, ben bu tur için hazırlık yaparken internette çoğu yerin resimleri yoktu, her gün yeni bölge, yeni resimler ve haberler

@Anonim Teşekkürler. ajandama günlük notlar ve bilgileri yazıyorum. Resimlerin tarih ve saatleri var. yoksa gerçekleri yazamazsın. yol boyunca harcamam gereken ama bir şekilde harcayamadığım cebimde kalan parayi Antalya Muratpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezine 400 gramlık 50 ad. yaş kedi maması (162.50 tl. tutarında ) iyi insanların hayanlarında seveceği düşüncesiyle bağış yapılmıştır. 20161010_163542.jpg

sözümüzü yerine getirmenin keyfi.

@bisiklethobimiz Gerçekten bravo, sonuna kadar saygıyı hakediyorsunuz, yeryüzünde sizin gibi insanların daha çok hayat bulması ümidiyle, kazasız belasız nice turlarınız olsun :harika:

@Anonim teşekkürler, her şeyin para olmadığını, gün içinde iyi insanlarla karşılaşıyorsun, iyilikten zarar gelmez, örnek olmamız gerekiyor.IMG_7170.JPG

45. gün Gelibolu'dan Gökçeada turumuzda 2. konaklamalı ada için önce Kabatepe Limanı tam bilet 3.-Tl. bisiklet ücretsiz, feribottan kuzu limanında iniyorsunuz, 6.600 nüfuslu adanın merkezi 7 km. içeride, denizden uzakta, 62.5 km. 4 saat 22 dakika 798 metre 43 ile deniz seviyesinde pedallama, gün içinde Kabatepe limanına gelmeden Anzak Koyunda deniz ve su altında kamere çekimi
46. Gün Gökçeada'dan Alçıtepe günün programı Kabatepe'den 57.Alay, Conk Bayırı Şehitlikleri ziyaret turuydu, cep telefonu açılmayınca Eceabat, Çanakkale çarşısı , cep telefonu yetkili servisi, telefon düzelince Çanakkale'den Kilitbahir Alçıtepe güzergahındaki Şehitlikler ziyaret edildi, 25.6 km. 2 saat 18 dakika 411 metre yükseklik 139 metre ile deniz seviyesinde yol dar olsa da görülecek yerler için değer.
47. gün Alçıtepe'den abide, Morto koyu, 57. alay, Conk Bayırı, Eceabat sözümüz olan Morto koyunda denize girip, sualtında çekim yapma, seddülbahirden Anafartalar bölgedeki şehitlikleri ziyaret, 56.1 km. 5 saat 58 dakika 608 metre 224 metre ile deniz seviyesinde pedal çevirme,
48. günEceabat'tan Çanakkale Sahildeki Truva Atı, Aynalı Çarşı, Bozcaada rüzgar arkadan esiyor, yol güzel, Kepez, Yalı, Geyikli iskelesi tam bilet gidiş geliş alıyorlar 7.-Tl. bisiklet ücretsiz, pazar günü İstanbul İstiklal caddesi kadar kalabalık, çadır kurma için 8 km. ilerideki Ayazma bölgesinde çadır kurmaya müsade ediliyor diye söyleniyor, ekmek arası köfte salatası bol tadı leziz tavsiye edilir, yeri halı saha yanındaki parkta Lütfü Baba 10.-Tl. afiyet o lsun, 78 km. 5 saat 58 dakika 588 metre yükseklik, 169 metre ile deniz seviyesinde pedallama
49. gün Bozcaada'dan Küçükkuyu 89,6 km. 8 saat 33 dakika 1154 metre 448 metre ile deniz seviyesinde bazen dar eski yol bazen bölünmüş inişli çıkışlı göreceklerin için güzel bir yol
50. gün Küçükkuyu'dan Ayvalık 83.3 km. 6 saat 26 dakika 353 metre 87 metre ile deniz seviyesinde pedalalama, Cunda adası, sarımsaklı plajı, Şeytan Sofrası, Ayvalık tostunu Avşar Büfe diye biliyorum, ayvalık görülecek, gezilecek yerlerden, Küçükkuyu, Akçay deniz güzel yol güzel detaylar sayfamızda
51. gün Ayvalık'tan Aliağa 108.2 km. 8 saat 402 metre 46 metre ile deniz seviyesinde pedallama, geç vakit geldim, kalacak yer hep olumsuz oldu, çok orjinal yerde çadır kurdum, detaylar (link) sensiz 5 yıl bölümünde
52. gün Aliağa'dan İzmir Karşıyaka 58.8 km. 3 saat 48 dakika 155 metre 63 metre ile deniz seviyesinde pedallama, Aliağa'dan izban var ama yoğun trafikte Bisiklet ve Bisikletçinin olduğunu şoförlerin bilmesi açısından gündüz vakti karayolunda olmakta yarar ver diyorum.
53. gün daha yazmadım, akşam otobüsle Antalya km. yok. zaman yok. sadece kapanışta orijinal bilgileri yazacağım takip eden, okuyan herkese Teşekkürler, umarım faydalı bilgiler vermişimdir. IMG_6778.jpg IMG_6061.jpg IMG_6494.jpg IMG_6487.jpg IMG_5956.jpg IMG_6244.jpg IMG_6209.jpg

Geri