Scudo Sports

sennheiser mx200 kulaklık

Onur Dokmetas

Aktif Üye
Tepki
59
sennheiser mx 200 kulaklıgı kullanan arkadaşlar varmı? Varsa bildiginiz bir kulaklık modeli ile kıyaslama ve yorum yaparmısınız

Scudo
şansıma çok kısa sürede bozulduğu için mx 200 kulaklığım pek tadına bakamadım. Sonrasında bir panasonic RP-HJE300E kulak içi kulaklık aldım. Onun performansı iyyidi. ta ki bir creative ep 630 deneyene kadar. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi kulaklik. 70 ytl civarında fiyatı var. Bir kulaklik katili olarak bisikletin arka tekerlegine takip kopartinca creative ep630'umu aynisindan bir tane daha aldim. su an ~70 lira civari magazalarda. GittiGidiyor' da 40-50 lira civarinda fiyati fakat 10 lira yazanlara hic bakmamani öneririm.

• Beğen
Tepkiler: bicylerace
Diğer bahsedilen kulakları denemedim. Ancak creative ep 630 kulaklığımı 3 yıldır sorunsuzca kullanıyorum ve çooook memnunum:)

Ben mx500 kullanmıştım gayet güzeldi, bir de Minton'un çok ucuza (5 ytl) tipi mx500 le aynı olan kulaklığı vardı volume ayarı yoktu ama sesi aynı idi Sennheisser ile :)

Arkadaşlar şu anda kullandıgım kulaklıgım PHILIPS SHE 2610 sesi idare ediyor eskisi kadar kulaklık kullanan birisi degilim o yüzden de kulaklıga 50-60 ytl vermek istemiyorum mx200 fiyat performansını oldukça iyi oldugu söylendi fiyatıda 16 ytl, 20-30 ytl civarı önerebileceginiz kulaklıklar nedir peki?

ben sony den sonra mecburen philips aldim ama ses kalitesi son derece tatmin edici. ben de cok asiri para harcama taraftari degilim. max 30- 40 verirdim....

Ben de Sennheiser PMX 70 sport kulaklığını almayı düşünüyorum bir tecrübesi olan var mı ?

ürün: (link)

@Tech. Türk

Normalde Bang & Olufsen kulaklıklarını kullanıyorum yüksek kalitede sese sahipler bisiklete binerken onları kullanmaya kıyamıyorum philips kulakarkası kulaklığım koptu ve kullanım tarzım avatarımdan da belli olduğu gibi olduğundan sport serisini seçtim.

fiyatina gore harika bir kulakik, siddetle tavsiye ederim. zaten mx200 efsanedir :). 15 tl ye almistim zamaninda, hala kullaniyorum.

peki karsılaştırabilecegin bir kulaklık varmı zeki referans olarak

@iceman

15 tl, neyle karsilastiracaksinki :). alternatif, bulabilirsen orjinal sony oneririm ama oda ucuz olmaz. mx200 fiyatina gore alternatifsiz bir kulaklik.

ama kaliteli birsey istersen kulakici ie4 veya cx500 olabilir, tabi 100 tl yi gozden cikarman gerekir.

cx500 fiyatı 200 civarı da ie4 ler pahalı baya 350,500 e kadar falan dı en son baktığımda.sennheıser cx500 yeter de artar bile iyi cihazla (cowon d2 ;)) gibi bişey le dinlediginiz zaman daha da iyi olur...

cx300 ü uzun suredir kullanıyorum. hemde hor kullanıyorum motosiklet kullanırken. Kalite olarak diger kulaklıklar kıyaslanmayacak bir kulaklık. Hatta bir arkadaş bayagı iyi incelemiş linki aşagıda bulabilirsiniz. cx300 bi tane :)

(link)

Geri