Scudo Sports

Sennheiser CX-300b Kulakliklar (2 Adet)

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Tepki
803
Amerika'dan gelirken birilerine lazim olur diye aldigim kulakliklardan iki adet mevcut elimde. Kutusunda ve kesinlikle orjinal. Piyasada 100 lira civarinda oynuyor fiyatlar.

Fiyat: 65 TL.

http://i154.photobucket.com/albums/s273/erkuty/IMG_0281.jpg

Scudo
@mamili25

kardeş bende bunun cx500 ü var istersen bedne las vegastan getirdim

Sıfırsa, hiç açılmamışsa kutusu ya da ambalajı alabilirim. Ama resimlerini görmem lazım...

@mamili25

ürün açılmamış kutusundadır arkadaş nete giremediği için ben cevapladım resim olarakda buraya en yakın zamanda sunacaktır iyi günler.

Arkadaşlar iyide madem satacak ürününüz var neden gidip yeni bir başlık açmıyorsunuz? Arkadaşın ilanını baltalamışsınız resmen.. Yaptığınız çok yanlış..
Hadi özel mesaj falan atsanız neyse de alenen başkasının ilanında kendi malınızı satmaya çalışmanız biraz ayıp olmuş.. Ayrıca Las vegas'tan hangi tarihte getirdiniz kulaklığı? Yoksa getirttiniz mi?

@d.berkay

bir tanıdıktan getirttim kardeş k.bakmayın evet yanlış oldu msjlar silinebilir ve yeni başlık açılacaktır tekrar özür diliyorum arkadaşlar ve ürün satıcısından

cx300 de cx500 de acayip kilteli kulaklıklardır.
ikisinede denedim... 30-40 liraya satılan kulaklıklara benzemezler gerççekten çok kalitelidirler..
bass ve tiz dengesi yerinde dir her yola gelir öyle diyeyim...
trance hiphop ROCK pop hertürlü tarzda müziği rahatlıkla dinlersiniz..

Merhaba mamili25,

Evet elimde var. Bana özel mesaj atsaydınız çok daha faydalı olurdu, takibini yapamıyoruz çok sayıda başlık açıldığında. Halen istiyorsanız özel mesaj atın lütfen. (bu mesajın aynısını özel mesaj olarak da kendisine ilettim)

@gvenc

İlanla bir alakası yok öncelikle bunun için özür diliyorum ancak cx300 ve cx500 kulaklıkların bass ve tiz dengesi yerinde değildir. Bu cümle yanlış olmuş. Bu seri bass ağırlıklı olup mid ve tizlerin arka planda olduğu bir seridir. Ama kaliteli midir? Evet kalitelidir. Ancak bu kulaklıklarla her tarz müzik dinlenmez. Trance, Hiphop dinlenir, pop belki. Ama Rock müzik dinlemek için bu kulaklığı seçmek yanlış olur diye düşünüyorum. Bunun için ayrıntılı ses veren, daha dengeli bir kulaklık seçmek daha mantıklı olur. (örn. AKG acoustics) Bunun yanı sıra Sennhesier CX serisinin müthiş bassları vardır. Ve gerçekten güçlü kulaklıklardır.

CX300-IE4-CX500-CX300 II kullandım ve hertürlü müziği gerçekten çok büyük keyif alarak dinliyorum.. Kesinlikle tavsiye ederim..

Sennheiser ile müzik dinleyenler ve biraz müzik kulağına sahip kişiler bir daha başka kulaklıkla müzik dinleyemiyorlar. Daha önceden MX serisini kullandım ama kulakiçilerin performansı gerçekten harika. Basları çok daha iyi alabildiğim için bu kulaklıkları tercih ettim. Tizleri silen bir bas anlayışı yok Sennheiserlarda. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada piyasada orjinal olmayanları dolaşıyor. Bunu kutusundan veya elinize aldığınızda bile anlayamıyorsunuz. Sadece Sennheiser kalitesini bilen biri kulağına taktığında anlayabilir. Lütfen dikkat edin.

Bu kulakliuklarin kafaustu olan modellerinden getirtmeniz mumkunmu???

@chainmassacre

Kafaustu dediginiz kulakici modellerden degil galiba?

Ben satici degilim sadece Amerikadan gelirken yanimda getirdim. Baska model yok.

Geri