Ben de arka ışıkta 2 adet 1.5 V kalem pille çalışan biri güçlü toplam 5 ledli 5 modlu Topeak RedLite Mega Arka Lamba kullanıyorum tavsiye ederim 70 lümen 280 derece görünüş açısı ve 1.6 km menzilli çok pahalı da değil
Moon xp780 kullanıyorum, ışık gücü ve dağılımı çok iyi.. Şarj en güçlü modda 1.20dk gidiyor, biraz az gibi ama işimi görüyor. Artı olarak powerbank ile kullanabilirsiniz . Karanlıkta gündüz indiğim hızda ve güvende patikadan inebiliyorum.
Reklam olmasini kötü bulmuyorum. Sonucta bu da olacak. Ayrica bilgi veriyor. Yani sadece pur reklam yapsa anlarim. Ama gayet teknik bilgisini de vermis. Üstelik eglenceli de yapmaya calismis. Ben emege saygi diyorum.
Hem topeak redlite mega hem de Knog blinder r70 kullanan birisi olarak topeak cok agir ayrica isigi yeterli degil. Ancak redlite asiri uzun sure batarya gidiyor Knog gündüz bile uyariyor arkadan gelenleri. Knog kaska takili cunku hafif Topeak bisiklette duruyor.
@İki Teker Bir Adam Çok güzel ve sade abartmadan bir anlatım olmuş, bravo. Bu markanın ürünlerini gördüm kaydadeğer kalitede, yinede ben Fenix kullanıyorum. Söylediğim marka bunlardan 4-5 gömlek üst olması lazım, garanti konusunda onlarda aynı desteği sağlıyorlar. Hatta bozulursa sorusuna şimdiye kadar yanlızca fabrikasyon iadeleri oldu diyorlar
Ayıptır söylemesi (link) kullanıyorum. Hatta Fenix BC30 - BC20 - BT10 aynı gidon üzerinde sürüyorum. KArşıdan gelen arabalar sağa çekiyor
Selektör yapınca tırlar filan durup yol veriyor.
Kalite ışık her zaman fark yaratır. (link) bu siteden karşılaşmalarına bakın. knog moon filan da var sanırım.
Bu solarstorm tipi fenerleri de denemişler. Çevirisini yaparsanız güzel oluyor. google translate sağolsun.
Ucuz fenerlerin pilinin patlama veya çabuk bozulma riskinin yanında yansıtıcı tasarımları kötü. belki gücü 1000 lümene kadar çıkar. ancak bu ışığın %20 si zaten gök yüzüne gidiyor. Işık rengi de çakma xenon farlar gibi 8000 celvin filan olunca kaliteli bir 200 lümen fener kadar yolu aydınlatıyor. Zaman geçtikçe de görünürlüğü azalır.
Ben ucuz fenerler içinde meilan tavsiye ederim. Az biraz bütçe varsa ön fener olarak fenixden şaşmayın.