Scudo Sports

Senin cehennemin (inferno) var mı?

253614 dosyayı görüntüle
Konya nispeten daha düz bir coğrafyaya sahip. Bu sene bulabildiğim ve araç trafiğinin çok az olduğu bir parkur. Vakit buldukça kendimi geliştirmek amaçlı çıkıyorum. İlk çıkışım yaklaşık 40 dakikaydı ama son çıkışımda bu süreyi 26 dakikaya indirebildim hem de 15 kg mtb bisikletimle.

Normalde yokuşları sevmezdim ve yokuşsuz rotalar seçerdim kendime. Bu yaz tanıştığım bir abim beni alıştırdı bu köy yolları ve sert yokuşlu rotalara. Kendi rekorumu da onunla beraber kırdım tabii(130 km 2000m elev).

Buraya cehennem dersem taş olurum zira yokuş bizde bulunmaz nimet :)
Sarayköy tarafı mı ?

Scudo
de_inferno olabilir

• Hahaha
Tepkiler: safex
@MAERKEK Hayır. Ardıçlı'ya gidiş yolu. Malas göleti falan var oraya gidiyor işte. Malas yokuşu diye de geçer.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Hem favorim hem cehennemin başlangıcı. 14 km, ortalama eğim %8.6. Ayni rotanin devami toplamda 22 km lik Feslikan Yaylasi tırmanışı(onu henüz denemedim). Onun da egimi %8.5. Sadece 2-3 noktada 50 100 metrelik duzlukler var onun dışında %6-7 nin altina hic inmiyor zaman zaman anlik %20 olan noktalari var.
(link)
Aynı infernoya sahibiz şimdilik. Yeni rotalarda ne olur bilemiyorum tabii ama geyikbayırı ciddi yokuş ihtiva eder.. belki buna henüz gitmesem de uzun yokuşları olan korkuteli yolu da eklenebilir .

@MAERKEK Haberleşiriz, uygun zamanda gideriz isterseniz. Özelden telefon numaramı bırakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Benimkisi sanalda olsa bayağı sıkıdır
Screenshot_20210117-172539~2.png

Bu da segment leaderboard. Yani bir insan evladı böyle bir eğimde nasıl 43 ortalama yapar anlayamıyorum.
Screenshot_20210117-172606~2.png

03DC7451-1A4B-49A3-A98C-5B2B75C944EB.pngBenimkisi de şuanlık bu. Köpeğime kemik almak için dönüşte tırmanmam gerekiyor, 2-3 kg ile kemik ile. İşte o zaman büyük eziyet oluyor.

Hem favorim hem cehennemin başlangıcı. 14 km, ortalama eğim %8.6. Ayni rotanin devami toplamda 22 km lik Feslikan Yaylasi tırmanışı(onu henüz denemedim). Onun da egimi %8.5. Sadece 2-3 noktada 50 100 metrelik duzlukler var onun dışında %6-7 nin altina hic inmiyor zaman zaman anlik %20 olan noktalari var.
(link)
Bu sabah 22.4 km lik Feslikan yokusunu tamamladim. Su kadar söyleyeyim son 3 km de 20 metre duz bir alan olsa durup dinlenecektim ama yok ve surekli %10, 12, 15, 18 le çıkılıyor son 3 kmde. Hacı oldum sayilir 😆

Bu sabah 22.4 km lik Feslikan yokusunu tamamladim. Su kadar söyleyeyim son 3 km de 20 metre duz bir alan olsa durup dinlenecektim ama yok ve surekli %10, 12, 15, 18 le çıkılıyor son 3 kmde. Hacı oldum sayilir 😆
İşin ilginç tarafı bitince en çok acı veren yokuş en çok mutlu eden oluyor.

Geri