Zodiac.
Bisiklet Ve Özgürlük
- Tepki
- 13
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Merhaba uzun zamandır bisikletle sahil yolunda bisiklet sürmek keyifli olduğu için(deniz havası,manzara vb.) tercih ettiğim Tuzla-Kadıköy arasında pedallamaktayım.Genelde yedek iç lastik ya da yamamla yola çıkıyorum o gün arkadaşla sahilde oturup küçük bir piknik yaparız diye çantada yer açmak için bakım çantasını çıkardım.Bunda birazcıkta 1-2 yıldır hiç tekerimin patlamaması da etkili oldu
İşin kötü yanı o gün ön tekerlek yerdeki sert bir demir parçasının yolun ortasına bırakılmasından dolayı patladı.Bisikleti elle taşıdık ve bostancıda bir bisikletciye götürdük.Bisikletci patlak tekere yama yaparsa 25tl olduğunu öğrenci olduğum için 20 ye yapıcanı söyledi :/ Yeni iç lastiği sordum ''35tl ama sana 30 olur'' gibi bi cevap verdi.Pek bir ücret farkı olmadığı için yeni iç lastik aldım daha mantıklı geldi.Bu arada oturduğum semtte yama 3,5tl yakın çevredeki semtlerde 5tl acaba Semt semt kullanılan malzeme kalitesinde mi bir değişim oluyo ya da bostancı,kadıköy gibi yerlerde bisiklet tamircileri okumuş master yapmış kişiler mi
Semtler arası gelir düzensizliği bi sebep olmamalı sonuçta yama aynı yama
) Sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum...