Scudo Sports

Semçanta kadro heybesi

Naberland

Aktif Üye
Tepki
43
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Bianchi
(link)
Bu heybeden almayı düşünüyorum. Fiyatı iyiymiş. Asıl sorum şu, bunun ön kısmına 9,6" tablet sığar mı?

Scudo
Bence sığmaz. Neden dersen de resimdeki bisikletin gidon boynunun 10 cm'lik olduğunu varsayalım (ki yoktur) çantanın ön kısmı ile orantıla.Fotoğrafta anlatmaya çalıştığım şey o gözün köşeden köşeye 25 cm olamayacağı. Umarım anlatabilmişimdir._ADC2068-300x300.JPG

@Anonim
Yani gidon çantasının şeffaf yerinden bahsediyorsun değil mi abi? (Videoların güzel devamını beklyioruz)

@Anonim abi lafı gelmişken birşey sorucam. Sem çantanın gidon ürününü aldım ancak sabitlemede zorlanıyorum vidyonu da izledim (severek takip ediyoruz) montaj yok nasıl yapmak lazım?

• Beğen
Tepkiler: Naberland
@yigitizmir Üst taraftaki kordon gidona sarılıyor, alttakide kadroya ön kısma sabitleniyor :) Ben de ilk gördüğümde onu sormuştum bu şekilde anlattılar :)
@OsmanAltuntekin Aynen, baya bi büyüktü çünkü o ama kadroninkine girmez tablet, daha çok samsung s5 s6 iphone 6 tarzı telefonlar içindi :)

Merhabalar. Foruma yeni üye oldum. Fırat Bey yeterli cevabı vermiş. Teşekkür ederim. Sormak istediğiniz başka sorular varsa yardımcı olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Naberland ve ilker
Geri