Scudo Sports

Selvi Boylum, Al mınçıkalım (Neee?)

Cömert

Forum Bağımlısı
Tepki
2.526
Evet gece gece uyku tutmayınca forumu biraz kurcalayayım dedim. Serbest kürsü de Mariokaldato başlıklarını okuyunca , bu tarzda birazda benim katkım olsun diye ayak üstü bir şeyler yazdım. İlk denemendir. Hatalarımız elbette olacaktır. Şimdiden affola.

1JOkRD.jpg

Raşit kendi halinde , bazen kendi içinde ikilemlere düşen , hatta üçlemlere düşen, bazende hakikaten abartıp , dörtlem ve beşlemlere düşmebilme potansiyeli olan , bir gemlik delikanlısıdır. Bir gün ninesinden acil gelmesi için bir mesaj alır. Ama mesajı ne şekilde aldığı meçhüldür. Çünkü ninesinin whatzaaap kullanıp kullanmağı gizmeni koruyan bir sırdır. Neyse her ister whatzaap ,ister sms le atmış olsun. Veya yaw bak şimdi düşündüm de habercide göndermiş olabilir aslında emin olmadım şimdi, aman be bir şekilde mesaj alınmışmıdr ? Evet. Ben ona bakarım...
Raşit mesajı alır almaz , koşar adımlarla ninesinin evine ulaşır. Halbuki rakşok maşalı bisikletiyle gitse daha hızlı ulaşırmış ama Raşit bu. Sağı solu belli mi olur. ? Ninesi Raşiti karşısına oturudur ve başlar konuşmaya.

- Bu sene tarlaya , süne ve kımıl zararlısı dadandı Raşitim. Zaten tarlaya bir şeyde ekmemiştik , Niye dadandığı ve o tarlada ne halt yedikleri hakkkında en ufak bir fikrim yok ama dandandılar bir kere. Elalem dedikodu yapıyor kımıllı tarla diye. Kimsenin yüzüne bakamaz olduk.

- Neneciğim . Süne ve kımıl zararlısın işine akıl sır ermez. Belkide geçmiş yıllarda yaşadıklarını anıp , nostalji felan yapıyorlardır. Eskiden buraları naaa böyle buğday tarlasıydı bee yaaa kızanım felan diye düşünüyorlardır. ( Kımılda trakyalı çıktı iyimi ? )

- Ben bilmem nostalji , mostalji , elde avuçta kalmadı. Senin acil bir iş bulman lazım Raşitim.

- İyide nineciğim aylardır iş arıyorum. Yok.

- Çarşıdan Ninja ustası , Nakazumogillerin süleymana uğradım. Bizim oğlanı yanına çırak vereyim. Ninjalık öğret. Elinde bir altın bilezik olsun. Eli ekmek tutsun, sevaptır dedim. Olur dedi.

- Ninja ne işe yaparki Nine ?

- Oğlum ben ne bileyim , yıldız atarsın , mımçıka çevirirsin, Daldan dala uçarsın . Bu da bir zenaat işte. Zaten Nakozumogillerin süleymanda emekli olacakmış. Tükkanı sana kalır işte. Çevredeki tek ninja sen olursun. Belki iyi bir reklam tanıtımla , dış piyasalara açılır , belki franchising bile verir , belki de Forex piyasalarında bile boy gösterirsin. Belli mi olur Raşitim. ( Yalnız nine felan diyoruz ama karı eski ekonomist galiba , hatta emekli öğretim görevlisi bile olabilir aslında )

- Süleyman emmi, emekli olunca ne olacakmış ki ?

- Ninja emekli ve malülleri kurumu , emekli aylığı bağlıyormuş ninjalara. Ne çalışacam bu yaştan sonra deyip duruyordu zaten.

Raşitin kafası iyice karışmıştır. Ancak yavuklusu Asya daha doğrusu babası issiz adam kız vermem diye kızı vermediği için , bir yandan da bir an önce bir iş sahibi olması gerektiğinin farkındaymış. Neyse varmış Ninja ustası Nakazumogillerin süleymanın dojosuna:.Usta süleyman kapıda karşılamış Raşiti.

- Gel otur karşıma çekirge.

- Ne çekirgesi ?

- Her uzakdoğu savaşcısın , kendi adından farklı bir adı olur. Bu genelde hayvan isimlerinden seçilir Çekirge.

- Hocam şimdi ayıp oluyor ama çekirge megirke felan . Arkadaşlar kafa bulur benlen , hoplayıver çekige , zıplayıver çekirge bıdı bıdı bıdı felan . Olmaz yani delikanlıyı bozar.

- O zaman sana Dişlek palamut diyelim. Yalnız itiraz edersen kafaya yersin mımçıkayı haaa.

- Raşit bu duruma yeterince uyuz olmasına rağmen mımçıkayı kafaya yemekten de feci tırsmıştır.Ses etmeme karar verir.

- Ahhhh Dişlek Palamutum ahhh. Bizim klan eskiden ne kadar büyüktü.Tabeler tüm avluyu doldururdu. Kiaaa diye bağırdıklarında yer gök inlerdi. Gerçi kia ne demek hiç bilmiyorum ama kulağa hoş gelirdi. Sonradan o tospahalı film çıkınca bu işerin raconu bozuldu. gençler bu yoldan yürümedi.

- Ne tospahası.

- Ninja tospahalar. Hiç tospahadan ninja olur mu yaw ?

- Hee bildim. Ninja kampumbalar.

- Birde şarkıları varmış. Go ninja go ninja go diye. Go da nereye go. Oraya mı go , buraya mı go. Diskonun ortasında 4 tane eşşek kadar tospaha rap yapıyor millette ne ayak bunlar , bu ne şimdi demeden tempo tutuyordu raşitim.80 li yıllardı. Rap olsun çamurdan olsundu

Raşit usta iyice yaşlanmış , Sakın balataları sıyırmış olmasın lan diye düşünmeden edemez.

- Senin adın Raşitmiydi Dişlek Palamut ?

- Evet ustam.

- Senin adın Raşit benimki süleyman , bu böyle olmayacak , Bundan sonra sana Tete Raşit diyelim.

- Ne alaka şimdi ?

- Doğru saçma olur , en iyisi bundan sonra benim adım Kobra komendır olsun.

- Kobra ne ?

- Yok bunu beğenmedim en iyisi bundan sonra benim adım Optimus Prime.. Güzellll ohh yeaa baby . Deseptikonlarrrrr kabusunuz olacam laeeyynnnn. Otopotlar Dönüşün , Uber işinde iyi para varmış diyorlar.

Raşit hakikaten deli la bu diye düşünür ama gözünüde ustanın mımçıkasından da ayıramaz.

- Şimdi evladım suda koşuyoruz.

- Sebep ?

- Suda koşmak için koşuyoruz.

- İyide usta . Su da koşunca ne oluyor ki ?

- Dişlek palamutum suda koşuyon işte , başkası koşamıyor batıyor. Böylece ne oluyor ?

- Ne oluyor usta

- Rakip kalabalık ise , ne bileyim köpek felan dalarsa suya koşuyon. Diğerleri koşamıyor. Böylede popişi kurtarıyorsun , Çok sıkıştırırlarsa Almanlar beni kıskanıyor. Eyy almanya sen kimsin dersin . Hadi çalışmalara başla hemen

- Usta batıyom ama ben

- Eeee sabır dişlek palamut sabır. Sıkı çalışırsan bir 20 sene sonra felan koşarsın.

- 20 sene mi ?

Raşit bu deli ile , değil 20 sene , 2 saat bile çekilmez be derkennnn usta aşırı janjanlı bir ninja kıyafeti getirir.

- Al bunu , çalşırken giy dişlek palamut. Çalış. Çok çalış.Bak şurda da eğitim notların var. Bol bol oku. Bende şu emeklilik işlemleri için şehire gideceğim. 3-5 gün sürermiş diyolar. Hadi kaçtım ben

Deyip uzaklaşır. Bu arada Raşit ninja kıyafetini giyer. Harbidende mımçıkalar , yıldızlar , kılıçlar derken gayette şekilli olmuştur. Notların bir kısmı Japonca bir kısmı Türkçe bir kısmıda ne alakaysa hiyerogliftir. Türkçeden başka hiç bir notu anlamaz. Zaten anlayabildiği çoğu not zehir tarifi , bıçak bileme , sinir noktaları ve tarhana çorbası tarifidir.
Hazır üzerinde bu kadar afilli bir ninja kostümü varken , çalışmayı bırakıp , koşa koşa yavuklusunun, kahvede oturan babasının karşısına dikilir.

- Vereceksen ver gayri , kızı alacağız diye elli türlü şekle girmekten , maymuna döndük der.
Bunun üzerine babası

- Ben ninja olmazsın demedim , adam olmazsın dedim diye atar yapar.

Raşit önce atara gider yapmayı düşünür ama neticede kız babası , ister verir ister vermez.

- Bak Raşit evladım , karşı kasabadan Maksimotogillerin Kazımda kıza talip. O da ninja. Bir kapışın . Kim kazanırsa kızı ona vercem der. Bak bütün kavee şahit. Sözüm söz. saat 12 de meydanda kapışın. Bende haber salayım Maksimotogillere , göndersinler Kazımı der.
( Artık whatzaaptan görüntülü mü arar yoksa sms mi atar ? Orasını karıştırmayalım.)

Raşitte bir anda gaza gelip olur der. Ancak hesaba katmadığı Maksimotogillerin Kazım hakikaten zalım bir ninjadır. Rakibini dinlene dinlene dövüp , sonrada taksit taksit kesmekte , sonrada derisini yüzüp Türk hava kurumuna bağışlamaktadır. Anlayacağınız Saykonun önde gidenidir. Kendisin ise ninjalık hakkında hiç bir fikri yoktur. Sonra düşünür.

Sevgi neydi ? Sevgi emekti. Seviyormuydu ? Hemde deliler gibi. Öyleyse İnsan sevdiceği için herşeye gögüs gererdi. Haa birde Maksumotogillerin Kazım var tabi. Arada onuda atlamayalım. Bu arada Raşitin Kazımın sülalesinin soyadının nasıl Maksumoto olabileceği hakkında hiç bir fikri yoktu. Neyse uzatmayalım saatine bakar. Birde ne görse beğenirsiniz ?

Saatte bakıp ne görebilir ki , Allah aşkına. Elbette saatin kaç olduğunu. Saat 11.37 dir. Büyük kapışmaya yarım saatten az kalmıştır. Bir an için çamura yatıp hastayım bahanesini uydurmak ister ancak O da nedir ? Kaveedeki diğer herifler olayı sosyal medyada paylaşmış , kapışmadan sağır sultanın bile haberi olmuştur. Ya da daha doğrusu sultan sağır olduğu için haberi okumuştur. Demek ki olay video şeklinde değilde düz yazı şeklinde halka duyurulmuştur. Aman nerden duyduklarından bana ne be , duymuşlar işte. Neyse halk yavaş yavaş büyük kapışmanın olduğu meydana toplanmaya başlamıştır. En öndede yavuklusu Asya vardır.

Aniden tozu dumana katarak meydana bir traktör girer. Traktörün kasasında Maksumoto sülalesinin önde gelen fertleri ve Zalım kara ninja Kazım vardır. Bütün heybediyle traktörden iner Kazım. Ve Raşitin karşısına dikilir. Meydanda artık sadece Raşit ve Kazım vardır. Kimseden çıt çıkmakladır. Düşünün birisi osursa, kim olduğu anında anlaşılacak yani öyle böyle bir sezsizlik değil. Raşit ve Kazım gözlerini birbirlerine dikerler.

Sessizliği Kazım bozar.

- Ballıların kocuman , osmanı çatal tarlada daha yeni kesiverdiyim emme işin ucunda Asya varsa senide kesiverem gari . Combo yapcem bugün der. ( Bu da trakyalı mı yoksa ?)

Raşit , kazım hızlı konuştuu için ne dediğini anlamamıştır.Ancak sayko olduğunu bildiği içinde ödü tırsmaktadır. Bir an ama bir an gözünün önüne hocasının notları gelir. Hani Türkçe olanlar.Ve bir an bir kağıtta yazanları hatırlar. Bu kazımın Ninjalık karnesidir.

- Zehir bilgisi - Zayıf
- Yıldız atma - Orta
- Kılıç yeteneği - Zayıf
- Mımçıka çevirebilme - Çok zayıf
Hocanın Kanaat notu : Bundan değil Ninja, bir cacık olmaz.

Bir anda Raşitin beyninde şimşekler çakar. ( Evet tahmin ettiğiniz gibi Maksimotogillerin Kazımın hoca , Nakozumogillerin Süleymandır. Fakat kafadan üşütük olduğu için Kazımı eğittiğini unutmuştur. Hatta arada kendisinin ninja hocası olduğunuda unutup , gücün karanlık tarafı gibisinden şeyler gevelemektedir. Bunu fırsat bilen kazım da yıllardır milleti , Ninjayım diye yemiştir. )

- Lannnnn der. Bunda bir numara yokmuş meğer.Yıllardır milleti keklemiş durmuş. bende boşu boşuna tırmışım. Demek harbi ninja değilmiş bu. Şimdi görürsün sennn der. Ama içinden der. Sesli söylese herkes duruma uyanacak . sonra ne var bunda bende dövderdim diye ağız yapacaktır.

İki Ninja kılıçlarını çekerler. Raşit iki kılıcınıda yere atar.Ve bisikletine koşup ön maşasını söker. Millet ne olduğunu anlamaz. Raşit yüksek sesle bağırır.

- Kazım , senin gibi bir zırtoya kılıç mılıç çekmem ben. Önce orta attırıcının telleriyle bağlayacağım sonra da Rakşok maşamda döveceğim seni.

Raşit bisikletinin rakşok maşasını, zamanında o kadar çok söküp takmıştır ki , artık her milimetresini bilmekte hatta rakşok maşası bir mımçıka gibi de kullanabilmektedir. Zaten kılıç kullanmayı bilmediğinden ve gerçek mımçıkayı çevirmeyi beceremediğimden vaziyeti böyle kurtarmayı planlamaktadır ( Çakallllllllllll )

Kazım hışımla kıcını çeker ve Raşite savurur. Ancak raşit Maşasını ortalar ve Kazımın kılıcı maşanın iki ayak arasına denk gelir. Hızlı bir bilek hareketiyle kazımın kılıcını düşürür. Sonra aynısı diğer kılıcında da olur. İlk mımçıka , ikincisi derken , Kazımda sadecde yıldızları kalmıştır. Tam yıldız atacakken , Raşit Rakşok maşayı , Kazımın alnının çatısına gömçürür.. Yani bildiğiniz pekmenizi akıtıverir.

Kazım Anammmmm diye oracıkta bayılır. Halk deliye dönmüştür. Meydanlakiler Raşiti omuzların alırlar. Ve hep bir ağızdan bağırmaya başlarlar.

- Raki , Raki

- Ne raki si lan.Raki de kim ?

- Pardon Raşit Raşit.

Yavuklusu olan asyanın babası Raşitin karşısına geçer.

- Seni sevdim delikanlı. Bileği bükülmez bir adamsın. Kızımı sana verdim gitti. Yanlız hükümet nikahı isterim haa. Hatta tarlamı ve ineklerimi de .Düğünüzüde ben yapacağım. 40 gün 40 gece.

- 40 gün 40 gece mi ?

- Heee hep merak ederdim böyle bir düğün olsa millet her gece her gece gelirmi diye ? Bunuda deneyeceğiz arada.

- Sosyal deneymi benim aşkım ulannn diye haykırmak ister Raşit , ama tükkanlar , inekler eee birde asya var tabi. En iyisi huyuna suyna gitmek. Bırak ne yapıyorsa yapsın.

Tam bu anda Nakazumogillerin Süleyman çıka gelir.Raşiti kulağından yakalar.

- Kaffa kağıdını almayı unutumuşum iyiki geri döndüm. Lan dişlek , sana çalış dedik sen dalgana bakıyon. Doğru dojoya der.

Kızın babasının kafası karışmıştır.

- Ne yani Raşit ninja değil mi ?

- Yoo daha bugün başladı eğitime. 8-10 seneye anca çırak olur bundan.

- O zaman vermiyorum kızımı . Ben seni ninja sandıydım ,Yok sana kız mız. Gerçi Maksimotoların Kazımı nasıl indirdin anlamadım ama

Nakazumaların Süleyman şasırır.

- Maksimotoların Kazım mı ?

- Heee-

- İyide zaten O da ninja değildi ki. Babasınada dediydim. Demedimiydim yoksa ? Annesinin görüncesinin , dayısının bacanağına da demiş olabilirim belki.

Yavuklusunun da , babasının da kafası karışmıştır.

- Eeee o zaman vereyim mi kızı ? Yoksa verir gibi yapıpta aslında vermeyeyim mi ? En iyisi tarlayı vereyim bir arada kızı veririm. Yoksa ineklerimi versek ? Ne verelim biz buna ? Bilemedim ki şimdi.

- Sen en iyisi kızı ver der Usta süleyman. Zaten ikiside ninja değildi. Adil bir dövüş olmuş

- Eyvallah der yavuklusun babası. Verdim gitti.

Raşit yavuklusu Asyaya sarılır. İki seven kavuşmuştur birbirine. Meydandaki halk ne alakaysa teke zortlatması oynamaya başlarlar. Sahii yahu teke neden zortlatılir ki ? Hem nasıl zortlatılır ? Kimin aklıma gelmişki tekeyi zortlatalımda çıkan sese oynayalım diye. Başka bir entruman yokmudur ? Bu nasıl bir yokluktur. Tövbe or not tövbe. Çıkamadım işin içinden.

Neyse nikah hazırlıkları başlar. Yıldırım nikahıdır elbette. Tam nikah kıyılacakken bir ses duyulur.

- Bu nikah kıyılamaz.

Raşit ve Asya oldukça şasırılar.

- Neden ?

- Darbe oldu , hükümet düştü. Bu hükümet eski ve nikahı geçersizdir.

- Ne olacak şimdi ?

- Yeni hükümet seçilene ve cumhurbaşkanından mazbata alana kadar beklenecek. Başka türlü olmaz bu nikah.

Tam bu sırada düğünü Jandarmalar basar. Başçavuş seslenir.

- Raşit senmisin ?

- Benim.

- Senşi askere alıyoruz evladım. Acemi birliğinde oklahoma da watırçörk diye bir yerde derler.

- Oklahoma nere lan ? Ne alaka şimdi ? Bari malatya falan olsaydı.

- Askerlik şubesinin bilgisayarına virüs girmiş. Milleti kafasına göre dağıtıyor. Benimde kuala lumpur'a tayinim çıktı. Gerçi oklahomada Türk birliği yok ama yazılı emir işte ne yaparsın. Gitmesek suç. Git orda takıl kafana göre evladım der

Jandarmalar Raşiti askeri renç rovır'a bindirirler. Giderken Asya arkasından bağırır.

- Bana mektup yaz yiğidimmmmm.

- Direk cepten arasam ?

- O da olur aslında.

Renç rover iyice uzaklaşmıştır. Raşitin kafası da fazlasıyla karışmıştır. Asya , tarlar , inekler , askerlik , oklahoma , intikam yeminleri eden Kazım , yarım kalan ninja eğitimi , bakımı yapmayı unuttuğu rakşok maşa. Süne ve kımıl zararlılarıyla dolu ninesinin tarlası. Aaaa arada ninede var sahi.

Raşitin oklahomada hayatını değiştirecek olay nedir ? Olaya ef bir ay nasıl dahil oldu ? Rak şok maşa hangi kimin veya kimlerin eline geçti ? Raşit hakkında hocası bellediği nakazumogillerin sülüman ile ninesinin bildiği kadın ile geçmişte yaşanan o çok gizli olay nedir ? Kayınbabasını vereceğini iddia ettiği inekler , yoksa çiftlikbank ineği mi ? Ya merak ettiniz değil mi ? Kesin bu herif 2. bölüm yazacak şimdiden buna yol yapıyor diyorsunuz içinizden. Zaten bunu yazana kadar başıma ağrılar girdi. Bakarız. Belki yazarım belki yazmam. Hadi merak içinde kalın.

Son

Belki de aslında bir son yok. Son senin içinde.

Yok yok vallahi son

Bak yaw. Son diyoruz halen okuyor. Son arkadaşım son. Bitti. Finito

Scudo
Foruma bir kaldırato fazla geliyordu, kaldıratoyu diğer forumlara ittirmenin yolunu arıyorduk, şimdi birken iki oldu. Allahım neydi günahımız.

"Belki de aslında bir son yok. Son senin içinde."
Cömert taranto

Abimiz ne guzel demis

@mariokaldato
Allasen şu profil fotonu kaldır, radyasyon zehirlenmesinden insanlık helak olacak.

@mehmetsunu
Senin hatrin var ; Tabi ki yakindan paylasiriz
70s abi 2.jpg

Sayin @mariokaldato bu siz misiniz gercekten?

Bayildim yav. Yuzum, gozum gerildi resmen siritmaktan :D Insan gulemiyor yav boyle yazilara :koptum: Okuyor, tam gulecek okumaya devam ediyor, sonra uzerine bir gulme durumu daha :ssrtcbya: Nah boyle maymun gibi kaliyor :ssrtcbya: Sonra da duruyor;
Ben ne okudum yav o_O Amam bos koy. Guzel ve neseliydi :D Ama gercekten cok guzeldi be ya :koptum::koptum::koptum:

Ağalar eyvallah yaw çok yaşayın siz, her foruma lazım sizin gibi şen insanlar Varolun, İnadına yeşil çam inadına Marikaldoto ve inadına Cömert :harika:

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
Geri