Scudo Sports

Selle İtalia Shiver XC Flow

Mehmet N.

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Sedona
(link)
İnternette bulduğum ve yaşadığım şehirdede bayisi olan seleyi almayı düşünüyorum. Fakat fiyatı uygun mu bilmiyorum. Bu fiyata daha iyi bir sele bulabilir miyim bilmiyorum. Rahatlığı hakkında bir bilgimde yok. Aynı zamanda ağırlığınıda bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kullanan var mı ? Yada bir bilgisi olan. Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
bende merak ediyorum.

dün decathlonda incelemiştim.

Maalesef sele tavsiyeyle alınmaz.
Denemeniz lazım. İlk aldığınız sele size çok uygun olup senelerce kullanabilirsiniz veya 10larca sele denemeniz gerekebilir doğru seleyi bulabilmek için.
SJS Cycles'ın verisine göre sele 265 gr.

@Mehmet N.

Sonuçta herkesin poposu farklı, değil mi? :)

Bİr arkadaŞimda vardi, o Çok memnundu. Fakat verdİĞİnİz sİtede stokta gÖrunmuyor. Bu fİyata bence gayet İyİ gÖrunuyor. Bulabİlİrsenİz tabİ.

@Mehmet N.

Kemik yapısı da değişebilir Mehmet Bey. Bu yüzden bazı firmalar selelerindee 130-143-155mm'lik seçenekler sunuyorlar.
Sizin "Oturga Kemiğinizi" ölçüp ona göre size "istediğiniz selenin şu genişlikte olanını almanız yararınıza olur" diyorlar.
Bu ölçüm için de kabaca "popo ölçer" (ass o meter) dedikleri bir aparat kullanıyorlar.

http://farm8.staticflickr.com/7149/6602845093_7fe207f8e2_z.jpg

Farklı yöntemler de var tabi. Mesela Fizik firması sizin esnekliğinize göre size sele öneriyor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Bu çok işime yarayacak sanırım çok teşekkür ederim :)

Umarım bulurum :)

Bu ürünü yeni aldım.. Ne olacağını yazarım.. Bu arada @Edip Dinçer in fizik sitesinden verdiği bilgiye göre ben snake kategorisindeyim.. asıl merak ettiğim bu flow tarzı seleler gerçekten işe yarıyor mu??

Şimdi ben yeni konu açmayayım.. buradan yazmaya devam edeyim.. bu konuyu açan arkadaş alıp kullandı mı acaba?

@Mehmet N.

20151119_075120.jpg

@amoush00 Ortası delik seleler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.

Daha önce açtığım bir konuda bahsetmiştim, şöyle bir test uygulanabilir;

@Edip Dinçer

Trainer'ın üstünde bir deneyeyim.. Zaten alış amacım standart sele trainer üstünde çok rahatsız edip son dakikaları zor çıkarmama sebep olmasıydı.. Mtb nin üstündeki sele çok daha rahat geliyordu bunu ona yakın buldum.. bir de 89.90 a düşmüş..(link) estetik bir yanı da var ama rahatlık konusunda kafam karışık.. !! Olmadı iade ederim.. çünkü jel katmanına güvenip bir kere (link) şunu aldım ve aman allahım daha çok ağrıdı totom..

Bir arkadaş uyardı ben de araştırdım.. Bu ortası yarık selelerin pek bir mantığı yokmuş.. yani erkeklerin ürolojik bölgelerindeki kan basıncını ve dolayısı ile oksijen miktarını daha çok düşürüyormuş.. Geniş, 90 derece pozisyonunda jel sele tavsiye ediyorlar.. (link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Geri