Seleye deri kaplatmak

nebileyimulan

Daimi Üye
Tepki
49
slm benim amoeba bir selem var ama bisikletimin rengine pek uymuyor deri kaplatmak istiyorum nerede kaça kaplatabilirim

Scudo

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
Sele deri kaplatılmaz, yeni deri sele alınır. Ebay'e girilir, Brooks marka selelere bakılır. www.ebay.co.uk'den alınırsa benim aldığım sele gibi gümrüğe takılmadan gelir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
ne kadar para harcamayı düşünüyorsun?

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
30 liraya Türkiye'de deri sele bulunmaz. Seleyi deri kaplamak da manalı değil çünkü deri selenin özelliği deri ve metalden oluştuğu, arada sünger gibi malzemeler olmadığı için hem serin tutması hem de ultra konforlu olup arkanızın şeklini almasıdır. Deri kaplanmış bir selede ise bunların tam tersi olur, sadece görüntüye yarar.

100 liraya Türkiye'de deri sele bulunur.

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
peki, sen bilirsin. ben tavsiyemi yaptım. deri kaplamak kolay, dericiden parça deri alacaksın. genellikle epey ucuz olur. sonra da sağlam bir şekilde dikilecek. büyük numaralı iğne ve sağlam sicimle dikilirse çok şekil durur.

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
zeytinburnu'nda sürüsüne bereket var. ama bu kadar az parça satarlar mı bilmem.

Deniz Kılıç

Daimi Üye
Tepki
101
Bence deri kaplatmaya ve uğraşmaya gerek yok.Gidin çeşit çeşit bisikletçi var tanınmış tanınmamış(fazla tanınmışa gerek yok çünkü pahalı olur.).Onlarda bir sürü sele bulunur.Sen sadece rengi beğeneceksin 5 YTL den 30 YTL ye kadar birçok çeşit var.Nasıl olsa sizin zeytin burnunda satılan deride gerçek deri olmayacak.

tayfur

Forum Bağımlısı
Tepki
1.026
neden gerçek deri olmasın? dünyanın en büyük deri merkezlerinden birinde sahte deri bulmak asıl maharet olsa gerek.

Tepki
62
İsim
Nurhak Emre
Bisiklet
Carraro
Selamlar ! Ben de selemi deri kaplatmak istiyorum aranızda yapan var mı ? Sonuç nasıl oldu ? Nasıl yaptınız ? Anlatabilir misiniz ?

gokhankoc

Aktif Üye
Tepki
468
İsim
Gökhan Koç
Bisiklet
Specialized
(link)

Bu vatandaş gayet güzel yapıyor. Fikir vermesi için paylaştım. Geçen sene Türkiyeye gelmişti.

Tepki
62
İsim
Nurhak Emre
Bisiklet
Carraro
@gokhankoc
Teşekkürler cidden ikham verici işler :)

BF Okuru

Üye
Tepki
46
bir derici arkadaş var sormak lazım.size instagram adresini vereyim sorun bir ona.
derinarts_leather

BF Okuru

Üye
Tepki
46
Kaplamak zor olmasa gerek, ama koltuk kaplama yapan atölyeler var, onlar yardımcı olabilir.

Tepki
62
İsim
Nurhak Emre
Bisiklet
Carraro
@Turcu eleman
Teşekkür ederim konuyu yeni bir seleyle çözmüş bulunmaktayım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato