Scudo Sports

Selem Kayıyor.

20201005_063756.jpg20201005_063741.jpg20201005_063730.jpg
Bunlar yeterlimi acaba ilginiz için teşekkür ederim
bu arada yağ bulaşacağını sanmıyorum çünkü hep gözümün önünde durdu sele sonradan alınma değil
Alalı 2 hafta olmadı ilk haftadan çöktü

Son düzenleme:
Scudo
İki demir arasına kaymayı engelleyecek bir kauçuk koyarsanız sorun ortadan kalkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Hasan223
@ÆSir Tam olarak nereye koymalıyım ben pek anlamadım detaylandırırmısınız teşekkürler

@Hasan223 bahsettiğim eski tip dişli sele mandalları bunlar. Bunların içerisinde dişler var, o dişler karşılıklı denk gelmeden sıkarsanız tutunmuyor. Dişleri aşındırmadan karşılıklı dişlerin oturduğundan emin olmadan takmayın sıkarken çok zorlamayın

Peki teşekkür ederim

@ÆSir Tam olarak nereye koymalıyım ben pek anlamadım detaylandırırmısınız teşekkürler
Merhaba,

öncelikle kadro boyu size büyük olmaliki sele borusunu en alt duruma indirmissiniz. Sele borunuz eski tip oldugu icin üst kismi ince ve en alta indirdiginiz icin seleborusunun giris kismi deforme olmus, ayrica sıkma kelepcesi yanlis posisyonda duruyor. Size tavsiyem yeni tip kizakli seleborusu takmaniz, sizdeki sele borulari genellikle pek saglam olmuyor. Yada tam baglanti noktasina eski bir ic lastikten parca kesip araya koymaniz yine bir nevi saglamlik saglar ve kaymayi önler.
Ama acilen kadroya daha cok zarar vermeden seleborunuzu biraz yukariya alin.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Yukarida arkadasin dedigi disler selenin öne arkaya kaymasini önlemiyor, o disliler selenin psisyonunu ayarlamak icin yani vidayi gevsetince selenin önünü arkasini yukari asagiya ayarmak icin. Öne ve arkaya kaymasinin o dislilerle alakasi yok.

Selenin önü arkası yukarı aşağı kayıyor zaten abi

Selenin önü arkası yukarı aşağı kayıyor zaten abi
Bak burada ne yazmissin. Kalinlastirdigim yeri oku. :)
Konu açamadığım için buraya yazıyorum arkadaşlar yeni sıfır aldığım bisikletimin selesi öne arkaya kayıyor. Vidasını sıktığım halde hiç bir değişiklik olmadı. İlk aldığımda sorunsuzdu ancak başka bir sürüşümde koltuk öne kaydı ve yere düştüm. Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Ozaman dogru yazmalasin, sen öne arkaya kayiyor yazmissin.
yukari asagiya ise yukarida arkadas dogru yazmis.

Altdaki Fotografda
1 ile isaretledigim yukari asagiya ayari
2 ile isaretledigim öne arkaya olan ayari

16-Patentkloben-einzeln.jpg

Doğru söylüyorsun aklıma gelmedi
Fazla anlamıyım o işlerden rastgele sürüyom ben:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri