Scudo Sports

Sele ve Pedal önerisi

Furkan Kılınç

Daimi Üye
Tepki
89
Bisiklet
Salcano
öncelikle konuyu nereye acacagimi bilemedigim icin bu bolume actim. yanlis yerde ise tasinmasini rica ediyorum
bisikletimin selesinin rengi atti ve uzun süredir kullanmama rağmen pek alısamadm rahatsiz ediyor beni. ikincisi pedal ariyorum. şu genis platform pedallarindan istiyorum . genelde bmxlerde kullaniliyor galiba.
ogrenci oldugum icin dogal olarak ekonomik urunler ariyorum. 2 urunude ayni yerden alsam iyi olur.
uygun fiyatli sele ve pedal onerilerinizi bekliyorum.
not: mobilden girdigim icin yazim ingilizce karakterli

Scudo

Furkan selam, uygun fiyat, geniş platform wellgo'nun ürünlerinde bulabilirsin. Sele işi de göreceli bir şey, bisikletçide deneyerek ve görerek alman daha doğru olacaktır.

@Dogukanaksu

pedal işi tamamda ıspartadaki bisikletcilerden sele konusunda hayir beklemediyodum umdugum gibide oldu. hic dogru duzgun bisey yok. o yuzden dısaridan satin almak zorundayım

rahatlık açısından sportourer marka sele modellerini tavsiye ederim.

@matmaca

ozellikle kullanıp tavsiye ettiginiz bi modeli varmı acaba ?

Şu an kullandığım model sportourer zeta comfort. Arkadaşımın kullandığı bir model vardı oda baya rahattı. Sanırım Sportourer FLX Man Gel Flow modeliydi.

@matmaca

sizin seleniz genis yayli tur selesi. mtb ye pek gidecegini dusunmuyorm.
diger seleninde ortasi delik. ortasi delik selelerin diger selelere gore daha cok zarari varmis.

@furkan32
Daha çok zararı ile iilgili bilgiyi nereden aldınız, zira bu aralar ben de sele arıyorum ve aklımda ortası delikler var.

Ben tchibu jelli sele kullanıyorum,oldukça rahat...ama işte bulamazsın onu da..ancak ikinci el,ben öyle aldım forumdan İslam Gölge arkadaşımızdan...ve ortası delik.

tchibo nun mtb sele var bende bisiklete bile takmadım aldığım fiyata satabilirim :) (20 TL)

(link)

ortası oluklu selelerin verebileceği zararlar ve sele seçimi ile bir yazı..

@Hasan Bildik

evet bende burdan okumuştum ortası delik selenin zararlarını

Geri