kardeşimin bisikletten düşmesi sonucu rayından çıkan ve düzeltsemde artık düz durmayan ve gittikçe yamulan selem artık tahammül edilemez bi hal aldı.
Sele alt destek borusu çıktı - BisikletForum
tavsiye istediğim iki model de aklımda uzun zamandır olan seleler.
adı sıkça geçen tavsiye edilen selelerden sportourer
(link)
diğeride uzun zamandır bildiğim şeklini şemalini fotoğraflardan bakarak çok sevdiğim selle royal lookin
(link)
selle royal ile ilgilide şöyle bir video var ;
iki sele de ağırlık olarak birbirine çok yakın (480gr). lookin şuan ki selem ile aynı yüzeye sahip bu yüzeyde bazı eşofmanları aşırı tutuyor ve beni rahatsız ediyor muhtelemen aynı şey bunda da olur. sportourer ın bir diğer artısı da 5mm kadar daha geniş olması. oturma kemiklerimi ben 156mm olarak ölçmüştüm sportourer (165cm) daha rahat ettirir diye düşünüyorum. fakat selle royal in hazırladığı o videoda beni etkilemedi değil
Sele alt destek borusu çıktı - BisikletForum
tavsiye istediğim iki model de aklımda uzun zamandır olan seleler.
adı sıkça geçen tavsiye edilen selelerden sportourer
(link)
diğeride uzun zamandır bildiğim şeklini şemalini fotoğraflardan bakarak çok sevdiğim selle royal lookin
(link)
selle royal ile ilgilide şöyle bir video var ;
iki sele de ağırlık olarak birbirine çok yakın (480gr). lookin şuan ki selem ile aynı yüzeye sahip bu yüzeyde bazı eşofmanları aşırı tutuyor ve beni rahatsız ediyor muhtelemen aynı şey bunda da olur. sportourer ın bir diğer artısı da 5mm kadar daha geniş olması. oturma kemiklerimi ben 156mm olarak ölçmüştüm sportourer (165cm) daha rahat ettirir diye düşünüyorum. fakat selle royal in hazırladığı o videoda beni etkilemedi değil