Geçenlerde iniş için sele borusunu indirmeye çalışırken çok zorlandım. Bunun üstüne boruyu çıkarınca -aşağı yukarı- kadroya girdiği yerden eğildiğini gördüm. Önceki borumda da aynı sorunu yaşamıştım. Daha alalı 2 ay anca olmuştur. 250-300km anca yapmışımdır.
Boru sedona (önceki de 35 liraya aldığım, modelini hatırlamadığım bir boru)
Uzunluk ve çap ikisinde de 31.6 40 cm idi. Boru kadronun 14 cm içine giriyor. Kelepçe markası byte.
Boyum 193, kilom 100'e yakın. Selede bilinçli oturuyorum, sarsıntı gibi durumlarda katiyen seleden ayrılıyorum. Sele kelepçesini, kelepçeyi açarken zorlanmadan açabileceğim, aynı zamanda kaymayacağından emin olduğum kadar sıkıyorum.
Bilgileri verdiğime göre sizden isteğim bana sağlamından bir boru önermeniz. "Bu boru güvenle kullananileceğin en ucuz borulardan" biçiminde tavsiyelerinizi bekliyorum. 31.6 çap 400mm uzunlukta olmalı. Bütçem oldukça kısıtlı. Bir de sele borusu eğilmesi durumunda garantiye girer mi bilen var mı?
Ben problemin kalitesiz boru, ağır ve uzun vücuttan kaynaklandığını düşünüyorum. Sürüşte borunun uzunluğunun bir fotoğrafını da ekliyorum.