Konfor amaçlı kullanmakta olduğum geniş seleye rağmen ince lastik taktırınca epey konfordan kaybettim. Sele borusundan amortisörlü sistemler görüyorum arada, kullananlar bilgi verirse memnun olurum. Ayrıca ürün referansı da çok iyi olur.
Ben kısa bir süre kullandım, çift amortisörlü bisiklet gibi oluyor yüklendikçe zıp zıp zıplıyorsun. Hiç memnun kalmamıştım ve aynı gün geri söktüm. Tavsiye etmiyorum
Oldukça sert bir sele borusuna rapten amortisörüm vardı. Pedala yüklenince zıp zıp zıplama gibi bir sorun olmuyordu ama küçük engellerde de çalıştığını söyleyemem... Ancak boru nispeten ağır olduğu için değiştirmek zorunda kaldım. Şu an atıl durumda...
yeni bir konu açıp konu kirliliği yapmak istemedim
şehir içi 100 kmden yüksek yol yapmıyacağım bir bisikletim var selesi amortisörlü ne faydasını gördüm ne de zararını enerji kaybı yapıyorsada daha iyi kilo vermeye çalışıyorum zamanı gelince değiştiririm ama bir sorunu var bugünden itibaren çift amörtisörlü bisikletler gibi gacırdamaya başladı yağlamam gereken bir parçasımı vardır ne yapmam lazım
Merhaba. Bir resim eklerseniz daha kolay yardımcı oluruz. Tahminimce körüklü bir amortisör. Körük kısmını eliniz ile sıyırıp bir iki damla yağ surebilirsiniz. İçeride kalan borulara..