Scudo Sports

Sele altı çanta hangisini seçmeliyim?

Tepki
66
Arkadaşlar ikiside selenin altından bir aparatla bağlanıyor nasıl bağlaandığını anlamadım eğer bunlardan birini veya benzerini kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Kullanan yoksada hangisini alıyım? Teşekkürler :)

Scudo
nasıl takıldığı konusunda yardımcı olamıycam ama, çanta büyüklüğü önemli.

kullandığım çanta, 0.4 lt. şimdiki aklım olsa, sele altı çantamı daha büyük boy alırdım...
0.4 ltç hiç pratik diil maalesef. sizin tercihlerin genişliği iyiymiş :)

(tabi çok büyük çanta da çok sallanır mı, içini doldurmayınca içindekiler ayran olurmu... bu açıdan düşününce
çok büyük de pratik olamayabilir gibi geldi şimdi :S )

bende çanta düşünüyorum ama kadroya uygun olan üçgen çantalar sanki daha pratik geldi bana..

kendisi şu oluyo
(link)

hakikaten küçük, tıkış tıkış kullanıyorum :) bi'şey çıkarmam gerektiğinde, özellikle bozuk para, zor oluyo :)

Hmm evet :) neredeyse bir su şişesi büyüklüğünde hatta dahada küçük benim seçtiğim ise 1,5 lt lik su şişesi gibi... çok mu büyük yav?

1.5 da büyük gibi hakikaten.. hadi 1'de anlaşalım :p

(büyük çanta kullanan arkadaşlardan yorum beklemek lazım sanki...)

Pardon ya ilandaki bisiklete takılı fotosunu koyacaktım ama olmadı :D 1 de anlaşsaydık iyiydi :D ama fotoğrafta çokta büyük değil gibi

gerektiğinde bi yedek t-shirt, bi sandviç, bi fotoğraf makinesi koymak hiç de fena olmaz tabi...
bi de zaten küçültülebiliyomuş da... benim aklıma da yatmadı diil aslında..
sen burda oyalan ben bi satın alıyım senin çantayı :p

sele altında kalan tak-matik mandal olarak adlandırdığım şey (adı her neyse) pek sağlam gibi gelmedi bana :S

bende de bundan var ve çook memnunum:
@CandanC

• Beğen
Tepkiler: CandanC
dur dur... daha nasıl takılıcağını öğrenmedik : ))))

Ben bunu kullanıyorum, stabil ve sağlam şekilde seleye takılıyor ve çok şık. Diğer modelide mağazada görüp inceledim, iç hacmi tatmin edici gelmedi bana.
(link)

@Uçkun Barış CANDAN

camel trophy çantamda da buna benzer bir takmatik aparat vardı ve kırıldı... :(

siz 1,5 litre hacime kim bilir kaç kg ıvır-zıvır koyacaksınız... taşır mı o aparat onca ağırlığı? sarsıntıdan kaynaklanan atalet kuvvet de cabası

Görünüşe göre iç hacimleri aynı (0,4 lt) ben biraz daha dolu kullanmak istiyorum pompa levye yamam yanına iç lastik yedek t-shirt telefon cüzdan anahtar 2 gofret vb. :)

Anladım tecrübeyle sabit diyorsunuz. Ama biraz büyük sele altı çantalarda hemen takmatik kullanılıyor yani seleden kayış geçmiyor. Var mı önerebileceğiniz bir model?
Bir de bu var;
(link)

Matiklerine bir daha bakabilirsiniz aynı çanta daha yakından çekilmiş;

(link)

@Uçkun Barış CANDAN

decathlondan aldığımdan çok memnunum.. sadece tamir takımımı koyuyorum...

takmatikleri destekleyecek cırt-cırtlar kullanılırsa belki daha sağlam olur bu çantaların bağlantısı...

sonuçta fazla pahalı da değil.. denenmeli... :)

Bende bundan kullanıyorum sele altı çantadan daha pratik bisikleti sürerken bile içinden fotoğraf makinamı çıkarabiliyorum
(link)

Geri