Scudo Sports

Sele altı çanta hakkında yorumlarınız?

H.Genç

Daimi Üye
Tepki
133
Bisiklet
Trek
selam arkadaşlar. (link) yol bisikletim için bu sele altı çantayı almayı düşünüyorum. içerisine telefon, tamir kiti, yedek lastik vs koyacam. sizce yol bisikleti için uygun mudur? kullanan var mıdır? teşekkürler..

Dosyalar

• sele.JPG
    sele.JPG
    65,2 KB · Okunma: 92
Scudo
duruş biçimi yol bisikletine uygun değil gibi. çünkü sele boru uzun görünüyor ayrıca orda birde arka far olmalı..

Bu tür ürünleri yurtiçinde bulmak çok kolay. Neden Ebay?

Tavsiye ederim. kullanıyorum gayet başarılı
(link)

@H.Genç.(link) Bendeki bu çantadan tavsiye ederim. daha büyükleride var.

@Orhan A Çünkü ben yurt içinde sayılmıyorum :) . KKTC'de çok pahalı .. Cevaplar için teşekkürler...

@redwolf o üründen kullandım. hiç hoşuma gitmedi. kocaman, bisikletin çerçevesini kapadı.

İnternet üzerinden TR'deki sitelerden de alabilirsiniz...

@Orhan A Ebay gibi sitelerden almam çok daha ucuza mal oluyor. çünkü yurt dışı sitelerde kargo bedava ama Türkiye'den KKTC'ye getirtmek istesem en az 30 tl kargo parası alırlar.

Evet bu ilanı gördüm. hatta ilandan önce ebayde de incelemiştim fakat sorduğum sele altı çanta hem bundan daha şık hemde boyut olarak hemen hemen aynı. o yüzden bu seçeneği eledim.

(link)
Şöyle bir şey de iyiymiş.. Şahsen ben almayı düşünüyorum bisikleti aldıktan sonra..

Hahahahah abi şimdi Pinarello diyoruz yarın Carraro resmi atınca insanlar der Ferrari alacağım dedi Doğan görünümlü şahine bindi :D @redwolf

@Silmarillia Yoooo ozaman dersin onlar acemilik zamanlarımdı:D:D:D:Dşimdi ''''MASTER YODA'''oldum dersin aman haaa pinarelloyu alınca '''DARKSİDE'''a geçmede.:D:D:D

@redwolf Hahaha yok abi yok, pinarelloma kavuşunca yine aynı ben olacağım D:

(link) şöyle bir şeyde olabilir ışığıda var yada siz alır takarsınız.

@Rock
Bunu beğendim. Ebayde aradım ama aynısından bulamadım. Yurtdışından alabileceğim bir site var mı?

Bunu kullanıyorum tavsiye olunur
tmp_14546-34153501207589700905-937445219.jpg

Geri