Scudo Sports

Selçuk Üniversitesi

selçuk üniversiteli ve konyalı arkadaşlar vizeden önceki iki haftayı değerlendirelim biz sınıf arkadaşımla hafta sonlarını değerlendiriyoruz diğer arkadaşlarıda etkin görmek istiyoruz hafta içi kampüste öğle arası birgün toplanalım bisikletli olarak...
****Herkesin Bayramı Mübarek Olsun İyi Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle****

Scudo
dostum benım malum oss war onun ıcın fazla gezemıyorum hafta sonraları bazen gezılere katılıyorum oyle selcukta arkadaslar war onlar yaparlar umarım

• Beğen
Tepkiler: yunus arslan
Vizelerde herkese başılar diliyorum. Herkeze kolay gelsin... Makine Müh.de okuyan varsa 3. sınıftayım notlar veya geçmiş sınav soruları vardır belki elimde.

• Beğen
Tepkiler: yunus arslan
@Mustafa Acar

bende teknik eğitim bilgisayar öğretmenli 3. sınıf başarılar

@A.Samet Topcuoglu

sınıf arkaşımla meramda tanışmışsınız anlattı biliyorum başarılar...

Tüm arkadaşlara final sınavlarında başarılar..:) bütsüz bir tatil için yatmak lazım..:D

teşekkürler vizelerden snra yıne pedallamaya devam inşallah :) o zamana kadar havalarda dahada güzel olacak :D

arkadaşlar selçuk üniversitesi bisiklet topluluğuna bekliyoruz hepinizi. facebooktan gurubumuza katılabilir etkinliklerden kolayca haberda olabilirsiniz

(link)

-- Selçuk Üniversitesi Bisiklet Topluluğu --
Pazar günü Alakovaya bisiklet turu yapılacaktır. Bosnadan gelicek arkadaşların saat 09:45 te Gençlik Merkezi önünde olması gerekmektedir. Saat 11:00 da merkezde Anıt'ın önünde toplanılıp tura başlanılacaktır. İsteyen herkez tura katılabilmektedir. Gittiğimiz yer düz ve asfalt zemindir.Zorluk derecesi gayet düşük ve kolay bir tur olucak. Alakova'da bir çiftlikte mola verilecek ve orda tavuk sote yapılacak. Hem bisiklet gezisi hemde hafiften piknik tadında olucak. Katılıcak arkadaşlar yanlarına yine yiyicek erzak alsınlar. Poğaça börek yapıp getirmek serbesttir

--Selçuk Üniversitesi Bisiklet Topluluğu --
Pazar günü Sille Barajı turu yapılacaktır. Bosnadan gelicek arkadaşların saat 09:45 te Gençlik Merkezi önünde olması gerekmektedir. Saat 11:00 da merkezde Anıt'ın önünde toplanılıp tura başlanılacaktır. İsteyen herkez tura katılabilmektedir. Yol asfalt olmakla beraber biraz eğimli rampalıdır. Zorluk derecesi orta düzey bir tur olucak.Mesafe çok uzak değildir. Baraja çıkmadan önce Sille köyünde çay molası verilecek. Baraja ulaşıldığında yine önceden malzeme alınıp tavuk sote yapılacaktır. İsteyen arkadaşlar yanlarında poğaça , börek , elmalı kurabiye getirebilirler ....

(link)

Seneye Selçuk"a gitme ihtimalim % 60 şehir içi trafik düzeni bisiklet sürmeye çok uygun.

@Mehmet ÇAM

Diyosun :rolleyes: Hadi hayırlısı inşallah :)

Geri