Scudo Sports

Selçuk Üniversitesi

Haftada 4-5 gün akşamları Bosna'ya doğru pedallıyorum orta şeker tadında. Evim otogara yakın. Gelmek isteyen arkadaş varsa beraber takılabiliriz.

Scudo
Selçuk Üniversitesi Bisiklet Topluluğu 10 Ekim pazar günü saat 10 da Anıt Meydanında, saat 9 da Bosna Gençlik Merkezi önünde buluşup, Kozağaç Parkına gidiyor. Bisiklet kiralamak isteyen arkadaşlar en geç cumartesi günü Çağrı Sezgen e haber etmesi gerekmektedir, ücret 7,5 Tl dir. Bu tur dışında istediğiniz zaman bisiklet temin edebiliriz.
Çağrı Sezgen : 0505 704 85 01

Bisiklet Topluluğu bu hafta Kestel Yaylasına gidiyor.Kestel yaylası Konya'nın inanılmaz güzelliklerinden bir tanesi. Havanın açık olması sebebiyle geziyi cumartesi gününe aldık. Katılmak isteyen arkadaşlar 23 Ekim Cumartesi günü saat 12:00 de Gençlik Merkezi önünde bulunsun. Bisikleti olmayıp kiralamak isteyen arkadaşlar linke tıklayıp ayrıntıları öğrenebilir.
(link)

@volkanbsr

bizde sebite üye olmak istiyoruz nasıl iletişim kurabiliriz...

@Faruk ÇUBUKCU

Özelden msj atmak için yeterli msj sayısına ulaşamadım burdan konuşuruz artık :)
Yaş kaçtı sizin?

@yunus arslan

Dün Abdullah Safa KARABACAK arkadaşımızla yaptık. Bugün işim var kampüse doğru biraz zor pedallarım fakat yarın tekrar yaparı(z)m muhtemelen. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: yunus arslan
@Faruk ÇUBUKCU

tamam yarın akşam kaçta 8de türmak durağında beklerim uyar mı?
ben bu hafta içi derse hep bisiklet ile geldim şuan dersteyim hatta=)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@yunus arslan

Teknik Bilimler MYO'dan mezunum. Şu an iş yerimdeyim :)

@Faruk ÇUBUKCU

hayırlı işler bizim ders bitti evde net yok görüşmek üzere kolay gelsin sizede=)

Geri