Scudo Sports

selcuk - denizli bisiklet turu

Tepki
217
Bisiklet
Salcano
merhaba arkadaslar selcuktan denizli merkeze kadar bisikletle gitmeyi planliyorum gelmek isteyen dusunen varsa mesaj atsin lutfen bu onumuzdeki pazar ya da bir sonraki pazar gunu yola cikmayi dusunuyorum sabah 8den hava kararincaya kadar pedal cevirip denizliye varmayi umut ediyorum donusu ise otobusle gelmeyi dusunuyorum benim gibi dusunen varsa yola cikabiliriz hep beraber

Scudo
Denizliye geldiğiniz de buluşup tanışabiliriz. Eğer yorgun olmazsanız isterseniz Pamukkaleye kadar beraber pedallayabiliriz.

hocam ALLAH razi olsun guzel dusunceniz icinde denizliye gelebilirsem sayet hem vucudum hal hemde vakit muhtemelen kalmayacagi icin cok zor keske pamukkaleyi gorebilseydim akraba falan kalacak yerde olmadigi icin ayni gun donmek zorundayim otobusle insallah bisikleti kabul ettirebilirim bir turizm sirketine ayrica bende tanismayi cok isterim en azindan merkezde oturup konusabiliriz tanisabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Rica ederim. Otogar oldukça merkezi bir yerde zaten hatta tren garıyla karşı karşıya denilebilir birinden biri umarımki kabul eder bisikleti. Yine de kalıcak vaktiniz olursa düşünürseniz arkadaşlarıma sorabilirim.

@Emert20 tren garini biliyorum bir defasinda trenle geldigim icin tren garinin disarisina cikmayip ayni trenle geri donmustum kacirmamak icin :) hersey nasip kismet hocam insallah bir hayirlisinla gelelimde

• Beğen
Tepkiler: Emert20
pamukkale seyahat, metro turizm, kamil koç firmaları bisikletleri ücretsiz taşıyor.(bu firmalar belirli duraklar haricinde yolcu indirmiyorlar). tek şartları otogardan binmeniz ve otobüse erken gelip bisikleti bagaja bavullardan önce koymanız. izmir'e döndüğünüzde, izmir otogarından evinize kadar (muhtemelan gece saatlerinde) bisiklet süreceğinizi düşünerek planlama yapın.

@Iboil aman hocam alsinlarda sabah aksam hic farketmez yeterki alsinlar daha evvel nazilli otogarinda almadilar hocam hepsi farkli farkli ucretler istedi en sonunda izmir turizm ile geldim 10 tl sofore verdim helallik istedim sorun yok dedi anamdan emdigim sut burnumdan gelmisti acikcasi ne ucretsiz tasidiklari var ne de bisiklet aldiklari atla karaya sectim sokacam diye bir ton sikintisi stresi de ceremesi

Şimdiden hayırlı yolculuklar, hafta sonu bende tura gitmeyecek olsam bir muz getirirdim. Yolu Pamukkale tarafından gelerek de yapabilirsiniz.
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Haliyle yol biraz uzamış oluyor ama, o kadar yol gelip görmemekten ve merkezden gitmekten iyidir. Eğer otobüs biletiniz gece veya akşamsa yapılabilir ve vücudunuz alışkınsa uzun yola.

@Osman Tuğrul yok hocam pamukkale baska zaman insallah bu sicakta zaten binbir zorlukla gelecegim insallah sag selamet basimiza kaza bela gelmeden gelirim umarim hava kararmadan aylardir bunun planini yapiyorum nedense uzun zamandan beri icimde bisikletle gidememenin verdigi huzursuzluk var bian evvel gidip donmek istiyorum hayirlisinla keske vaktim olsa da antalyaya falanda gitsem ordan ya da marmaris tarafina ama saglik sorunlarimdan oturu imkansiz malesef ayrica cok tesekkur ederim hocam iyi dilekleriniz icin

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Ağabeyim Denizli'de doktor. Orada bir sağlık sorunun olursa bana ulaş, irtibat kurmanı sağlarım. Sağlıklı ve sorunsuz yolculuklar.

Geri