Malum yazdigim tarih bayramin son gunu ve ilk gun ziyaretlerden suremedim bisikleti tabii bisikleti suremeyince vucut anormallesiyor neyse 2. Gun sureyim dedim aslinda yollar bostu ama ben bisiklet yoluda bos kalmasin bayram gunu yollarimiz yabancilarin ziyaretinden kurtulsun diye ama veliefendi bakirkoy bisiklet yolunda sahildeki bisiklet yoluna geciste arabalar dolmus gecemiyorr kimse ben devam ettim belki sikayet etcek telefon bulurum diye benim telefonunda hem sarji bitmisti hem de powerbankin de sarji yoktu aksilik iste onume gelen her bisikletliye guvenlik birimlerine normal halka da sordum cevaplari siralayim butun bisikletciler bosver sikayet etme yine ayni sey olacak birak mangalcilari mangal yapsinlar dediler benim sinirler hopladi ulan bunlar nasil bisikletci anliyorum bende biktim bu medeniyetsizlerden ama yolumuzdaki engelleri kaldirmazsak o yollar bizim olmaz otoparka donusur sikayet edelim alsinlar cezalarini neyse ben telefon bulamadim eve geri dondum arabalara yumruk ata ata ama burdan bisiklet severlere sesleniyorum yolumuza sahip cikalim sabredelim kazanacagiz elbet... birde su bisikleti ters yolda suren sayisi cok fazla ben mi duz yolda kullanarak hata yapiyorum beni bi aydinlatabilir misiniz bilmedigim bisey mi var