Scudo Sports

Selamsız bandosu bisiklet grubu

fatihy

Daimi Üye
Tepki
273
İsim
Fatih Yağız
Bisiklet
Carraro
Merhaba değerli forum üyeleri ve bisiklet severler...

İstanbul Avrupa yakasında kurmuş olduğumuz grubumuzda, şehir içi ve şehir dışı aktif olarak bisiklete biniyor aynı zamanda kamplı turlar düzenleyerek hem uzun soluklu sürüşler gerçekleştiriyor hem de farklı yerler görmüş oluyoruz.

Sizleri de grubumuz da görüp beraber pedal basmaya davet ediyoruz.

-Özelden mesaj gönderip aktif olarak WhastApp grubumuza dahil olabilirsiniz.

Birlikte pedal basmak, fikir alışverişinde bulunmak isterseniz facebook sayfamız; (link)

Turlarımızdan Fotoğraf ve Videolarımızı görmek isterseniz instagram sayfamız;
(link)

Hepinize bol pedallar tekeriniz patlamasın...

d144b6ee-7bfb-4f0a-a757-ca70598a556d.jpg

Dosyalar

• 98c26590-2a99-4556-9e6f-595ca9589368.jpg
    98c26590-2a99-4556-9e6f-595ca9589368.jpg
    53,1 KB · Okunma: 22
Scudo
İsim bi ara whatsapp grubumuzda isim aradığımız dönemde biraz sessizlik oldu o esnada Akın arkadaşımız "Selamsız Bandosu" dedi ve öyle devam etti

Grubun ismini okuyunca yolda karşılaşıpta selam vermeyenler geldi.
Iyi ki önyargımı kırdınız
Tekeriniz düz gitsin

• Beğen
Tepkiler: Melogram ve fatihy
@Hastateker teşekkür ederiz birgün biyerde karşılaşıp selamlaşmak üzere, tekeriniz patlamasın :)

@Hastateker herzaman bekleriz :)

Ortaköy cemil topuzlu parkındaydık dün akşam çay, kahve ve yaprak sarmalı tur oldu :) peşine bi vefa bozacısı yaptık tam oldu..

IMG_3383.JPG IMG_3388.JPG IMG_3377.JPG IMG_3380.JPG IMG_3375.JPG

IMG_4096.JPG IMG_4110.JPG

Hafta sonu ufak bi tur attık selamsızlar olarak sizleride bekleriz

Hafta sonu ufak bi tur attık selamsızlar olarak sizleride bekleriz :D telefondan attığım bir önceki mesaj ek olarak devam etmiş kusura bakmayın :)

IMG_4096.JPG IMG_4110.JPG

anlaşıldı gelişmiş mesaj kullanacağız :D

selamsızlara selam;)

Dosyalar

• IMG_1565.JPG
    IMG_1565.JPG
    165,8 KB · Okunma: 20
22 Ocak Pazar günü için planladığımız etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlar link aşağıda. Rumeli Hisarı'na gidiyoruz. İyi pedallar.

(link)

arkadaşlar grubumuz gün geçtikçe büyüyor ve dostluğumuz çoğalıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kuş
Grubunuz hayırlı olsun, Cengizle tanışma fırsatımız oldu geçen turda. Yakınız zaten ve dünya çok küçük. Başarılar, tekerinize taş değmesin ;)

Merhaba arkadaşlar,yeni üyeyim.Carraro Flexi121 katlanır bisikletimle yazın Ege-Akdeniz civarında rota planlamasını henüz yapmadığım iki haftalık bir tur/gezinti düşünüyorum.Amacım yol almak değil, geze geze kamp yaparak dinlenmek.Kimileri katlanılır bisikletle tura çıkılmaz dese de ben deneyeceğim,ve örnekleri var. Bisikletle ilgili teknik detaylara sahip değilim,Şimdilik kondisyonumu arttırmak için akşamları fırsat buldukça 10 km kadar yol yapıyorum.Düşündüğüm gezi için gerekenleri tespit etmeye çalışıyorum bu aralar.Elbette tecrübeli arkadaşlara danışmadan olmazdı.

1- Ege-Akdeniz tarafında önerebileceğiniz yokuşu fazla yorucu olmayan,bol manzaralı ve tek başına gezen birine uygun güvenli rotalar var mı ?
2- Az sorunlu bir yolculuk için yanımda mutlaka olması gerekenler nelerdir ?
3-Carraro Flexi121 için uyumlu portbagaj,heybe,diğer uyumlu çantalar nelerdir,önereceğiniz ürünler nelerdir ?
4- Bu sorulara yanıt aramak için başka hangi forumlara yazabilirim ?

• Beğen
Tepkiler: fatihy
@hanife akbaba merhabalar;

1- biz 4 arkadaş keşandan başlayıp izmire kadar devam ettik Çanakkale bölgesi baya yokuşluydu ama 20'' jant yokuşlarda fazla yormuyor sorun yaşamadık
2- benim ön dış lastik yarıldı arka tekerde ki yama attı derken 1 iç lastik harcadım ön dış lastiğe de içten yama yapıp yola devam ettim
3- ostand 20'' arka bagaj XLC ön bagaj kullandım
4- başka yerlere bakmanıza pek gerek yok

bu arada kusura bakmayın turda iken foruma bakamadık selamsız bandosu facebook sayfamızdan tura ait fotoğraflara bakabilirsiniz :)

Keşan - İzmir/Dikili Turumuzdan Kareler :)

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg FullSizeRender.jpg

haftasonu siz yalovaya gidiyonuz bişi mi diyoz abi niye kızıyon :D ahahahaha @SEYYAH OZİ

Geri