Scudo Sports

Şelale turları ve düşük tempo

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
5 gün sonra 200 km 'lik kartepe turu sonrası,(tabi hava değişmez ise)nisan-mayıs-haziran-temmuz-ağustos-eylül,sezon boyu ,turlar olacak,
toplanma yeri bostancı saat 09.00,nero kafe
gerekli ekipmanlar,

1- kask
2- pompa
3- iç lastik

39 km pedal,eskihisar feribot,
bisiklete para yok
3.5 lira tam geçiş

12 km yalova istikametine pedal,23 km su düşen şelale
23 dönüş yalova,
pendik feribotuna biniş,

avrupa yaka direk yalovaya feribot iskeleye geçebilir,orada buluşup su düşen yapılabilinir.

Scudo
@barış barış

tabi hep pazar olacak ,mecburen ,pendik feribotla geçilirde (daha kolay olur ),10 bisiklet üstüne para alınıp alınmadığını bilare yerinden öğrenirim,25 bisiklet ile geçmiştik para vermemiş idik.

http://www.cinarciklife.com/haberimg/cinarcik_bisiklet_pedal_o.gif

maziye bak ordu idik yalova feribot iskele.....

http://i44.tinypic.com/2sbwynn.jpg

su düşenin uysal köpekleri...

http://i43.tinypic.com/vglx52.jpg

kafa dinlenecek yer...

performans anlayış 17.tur kartepe sonrası tatile girecek bu topik sabittir,,,yazın diğer topikte hafta içi kısa mesafe tempolu sürüşlerim ferdi olacak ,su düşen vazgeçilmez olacak ,erikli şelalede olabilir,

@Kudret Kurtcebe abi hedeflediğiniz ortalama hız nedir? Sizin performans maşallah baya yüksek, şelale turunuza iştirak etmem durumunda tempoya ayak uydurup uyduramayacağımdan emin değilim. Zira bende giriş seviyesi bir mtb var.

@şamilkafkas

kural en düşük tempoluya göre olacak ,prosedür bu önde görevli bi arkadaş düşük tempolu , artçı benim lastik patlamada aynen ekip durur. .yardımlaşma ekipçe esastır.

bora -ozan k,
idmanlar ,mayıs sonu bitecek,18.sefer kartepe beraber olacak ,ama diğer topikte çalışmalar yapacağız,son hafta açacağım 18.kartepeyi,nisan sonu ya da 8 mayıs,kartepe alınır (kısa mesafe güçte dayanıklılık topiğinde idmanlar olacak.)
mayıs sonu bi adet su düşen pazara olur......

Rezerve alayım da 1 nisan sonu dahil olabilirim

Kudret abi, bu turlar cok guzel, eyvallah hepsine gelirim. Ama havalar iyice sicakken cumartesileri de sabah cok erken kisa performans turu yapsak mümkün olur mu acaba? Sabah 5te cikip 12de coktan bostancida olunacak sekilde mesela.
Arabayla yarim saatte viaporttayiz, oradan turlariz oglen olmadan viaporta doneriz hem hava sicak olmaz hem performans yapmis oluruz.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@Ozan k.

o.k uyar oğlu
arabaya 2 adet bisikleti arkaya monte ederiz,05.00 çıkmaya gerek yok ,araç olduğu için bostancıdan viaporta 09.30 ulaşırız 08.00 çıkış yapsak kurtköy pendik bağlantısından araç ile gideriz 44 km non stop daha iyi olur bana uyar göçbeyliden aracın olduğu yere viaporta döneriz.
3 nisan ct olur

Bu hafta olur mu bilmiyorum hafta ici istanbulda degilim, daha arac tasiyici almadim. Ama alinca bu şekilde yapabiliriz insallah. Ya da seytan diyor bastir parayi 3 bisiklet tasiyani al, 3 kisi gidelim, mesela bora bana yakin oturuyor.

Viaport buluşma 9.30'sa arabaya gerek yok benim için :) 1 saat sürüyor evden max.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Benim aklimdaki havalar 30 veya ustu oldugunda sicaktan kacmak icin sabah erken arabayla cikip tura baslayip oglen sicagina kalmadan donmek. Lay lay lom yapacaksak sicak olsa da farketmez ama teke, darlik vs yapilacaksa sicaktan kacmak sart olacak.

@Ozan k.

şimdi yazın dediğin doğru ama nisanda değil ,tempo devam eder nisan ayı,ama mayıs sonu biter,zati hedef kartepe ise,nisan çalışılır, araç olur ise angarya yollar kalkar.

20 yaş dert olmazsa ben de katılmak isterim her Pazar mümkün olduğunca :D

@adamjazz

mayıs son pazar kesin su düşende,yalnız yağmur hepimizi bozar ,bizim gibi amatör yol performansçıların tatili mayıs sonu başlıyor,ve eylül sonu bitiyor.senenin 4 ayı tatildeyiz...

Geri