Scudo Sports

Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:)

Scudo
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Bisiklet, insanı motive eden, yaşama sevinci aşılayan güzel icat..

Geçmiş olsun,
Bu bir hastalıktan öte bir süreç. Sosyal hayatınızın çok az kısıtlandığı, ara ara küçük zorluklar içeren ama umut dolu insanlar için ise pek de zor olmayan bir süreç.
Çok ağır 6 terapi atlatırken bile düşündüğüm ve üzüldüğüm tek şey, tedavisi mümkün olmayan rahatsızlıklara yakalanmış insanlardı. Ayrıca her kürün sonunda vucudun toparlanması için belli bir süre veriyorlar. Ben, kortizonun da etkisiyle uzun sayılabilecek bisiklet turları yapıyordum. Belki siz bisiklet turu yapmak istemeyebilirsiniz ama emin olun hayattan kopacağınız bir dönem olmayacak, ailenizin ve arkadaşlarınızın desteğiyle çabucak iyileşeceksiniz inşallah.

Nevres Hanım geçmiş olsun acil şifalar dilerim.. Çok sevdiğiniz bisiklet sporuna da en kısa zamanda dönmeniz dileğiye mersinden selamlar..

@NEVRES KME

Merhaba,

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bursa'da Ağustos ayında düzenleyeceğimiz Geleneksel Bursa Bisiklet Festivaline katılmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Katılan arkadaşlarınız varsa lütfen kendilerinden referans alınız. Hem o zaman yüz yüze de tanımış oluruz. Ve unutamayacağınız üç gün yaşatmış oluruz sizlere...

Ha bu arada sol pedalım dahil olmak üzere tüm bisikletim sizin olabilir :)

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
teşekkürler @celep

teşekkürler @bilal yaraş

@Salih Eroğlu
teşekkür ederim. inşallah

@Ali Nihat GÖRAL
:) tarihleri not ettim. inşallah o zamana kadar düzlüğe çıkmış olursam. Soluğu yanınızda alırım :) sizinle haberleşirim.
sol pedal için ayrıca teşekkürler :) esenlikler dilerim..

@Ali Nihat GÖRAL ilgine çok çok teşekkürler. Hepiniz iyiki varsınız..

• Beğen
Tepkiler: Ali Nihat GÖRAL
@NEVRES KME

Allah'ın izniyle tabii ki çıkacaksınız düzlüğe. Hoş bu hayat görüşüyle pek de düz olmayan bir satıhta ilerliyor olamazsınız. Yeşil Pedal Bisiklet Klubü olarak tüm dualarımız sizinle. Ağustos'da görüşmek üzere, olduğunuz yerdeki herkese selamlar.

Bu arada ilgim teşekküre değmez...Lutfetmişsiniz.

• Beğen
@sadık1964
Teşekkürler hepimize sağlıklı günler olsun inşallah

Evet ilk kemoterapiyi aldım. Üstünden 5 gün geçti bugün daha iyiceyim. İnşallah kan değerlerim düşmezse kısa da olsa bir sürüş yapmak istiyorum. Antrenman yapmazsam pembe balonlu tur da zorlanabilirim ;) Bahçelievler de ki pedaldaşlar whatsapp grubu kurdular beni de aldılar gruba. Allah kısmet ederse yanımda olacaklar ve destek verecekler. Çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum. Sanki hayatımda ilk kez bisiklete binecekmişim gibi..

Geçmiş olsun, testis ca yaşamış ve 3 kür kemo almış biri olarak, direnciniz elverdiği sürece hareket edin. Yürüyüş, bisiklet vs vs. Doktorum bana öyle yorgunum diyip yatmak yok derdi. Hazır havalarda güzelleşiyor. Gelecek güzel günler için basın pedala...

• Beğen
@Aydın Musaballı

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah bundan sonrasında güzel günler nasip etsin hepimize. Sağlıkla kal.

@Sebahattin Gerceker çok teşekkürler. Harikasın. sağol. Rüzgarınız arkadan essin..

Allahtan acil şifalar diliyorum Bu zor süreci en kısa sürede atlatmanız dileğiyle.....

• Beğen
@Kemal Yılmam
Teşekkür ederim. Pedalın bol olsun..

• Beğen
Tepkiler: Kemal Yılmam
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Nevres hanım

• Beğen
çok teşekkür ediyorum @gokhankoc
güzel ve sağlıklı günler diliyorum..

Çok geçmiş olsun, umarım bisikletinizle ve sevdiklerinizle güzel günler geçirirsiniz ömrünüzün sonuna kadar. Mersinde bizim de bisiklet derneğimiz var,( (link) ) ,bizler de Mersinde bulunduğunuz zamanlarda sizinle tanışmaktan, birlikte bisiklet sürmekten ve bisikletin size verdiği mutluluğa katkı sunmaktan memnun oluruz,umarım görüşebiliriz. Saygılar.

• Beğen
@Cem Tunç

Teşekkür ederim. İnşallah herşey yoluna girecek. Derneğinize üyeliğim var facebook ta. Sayfanızda bir yazımı paylaşmıştım daha önce. Sayın @Ahmet Salih Özenir anımsar diye düşünüyorum. Kemoterapi balşadı günlerim nasıl geçecek bilemiyorum fakat Mersin'e tekrar geldiğimde haberleşirim. Hatta sizin turun rotasında Mezitli Vif n önünden geçiyorsunuz. Ameliyat sonrası Mersin deydim. Pencereden ağzım sulanarak sizleri seyrettm.. Dilerim aranızda pedallamak kısmet olur. Görüşmek dileğiyle. Selamlar

Geri