@Sabri YILDIRIM Deneyeceğim

Şekeri bırakıp alışınca artık her şey aşırı şekerli gelmeye başladı bana. Kafelerdeki limonatalardan içemiyorum artık o derece. Resmen rahatsız oluyorum şekerden.
İlk başlarda çok zordu ama ısrarla devam ettirince diyeti birden düğüm çözüldü. Herkese şiddetle tavsiye ederim hayatlarından şekeri çıkarmayı.
Çoğu kişiye en zor gelen tarafı, yemekle beraber herkesin alışmış olduğu meyve suyu, kola-gazoz vs, yi içememek. Bunun için evde sürekli ayran ve şalgam bulundurun, kuru kuru gitmesin.
Benim için çayı şekersiz içememek çok zordu hatta imkansızdı. Çok içerim bir de... Baktım şekersiz çay içemiyorum, kahveye başladım. Kaliteli filtre kahve aldım, french press aldım onu şekersiz içtim kahvaltıda, yemeğin üstüne vs çay yerine. Kahve kaliteli olunca şekersiz de içebiliyordum zevkle. Bir-iki ay çay içmedim. Sonra kahvem bitti

Çayı bir deneyeyim dedim baktım içebiliyorum şekersiz. Biraz alışma süresinden sonra zevk ala ala içebilir oldum. Günde iki demlik çay içtiğimi düşünürseniz ne kadar sevindiğimi anlarsınız
Umarım bu mesajım ile başkalarının da şekeri bırakmasına vesile olurum.