Scudo Sports

Şehitlerimizi Anma Günümüzde Makinama yansıyan kareler

fotolara baktım. gerçekten eline sağlık niko....
ayrıca sana da geçmiş olsun. fotolara yansımasa olaydan haberimiz bile yoktu... çok çok geçmiş olsun...

bu güzel günde birlikte olmak ve onların başucunda olmak büyük keyifti...
görüşmek üzere...

Scudo
Bu anlamlı geziniz için tüm katılımcıları tebrik ediyorum arkadaşlar.
Elnize, ayağınıza, yüreğinize sağlık.

Niko güzel fotolar ve paylaşım için teşekkürler.

Sana ve Mert'e büyük geçmiş olsun. Umarım ciddi bi şeyiniz yoktur...

@gökhan öztürk

Yok o arkadaşın klasik hareketidir baş parmağı objektifin gözüne sokmak.
Kesinlikle makara peşinde olmaz hele böyle anlamlı bir günde.
Sen yanlış anlamışsın oyrıca BSD nin temsilcisidir üstüe üstlük...

mert BSD nın eski temsilcisi oluyor cuneyt bey ,o gorevı bıraktı:rolleyes:

Bisiklet ve forum camiamız insanlarının bu güne gösterdikleri ihtimam gerçekten gurur verici. Bu güzel resimleri de bizlerle paylaşmış olmanız ayrıca pek sevindirici. Teşekkürler. Bu arada geçmiş olsun ne demişler düşmez kalkmaz bir Allah, olacak artıkta okadarı nazarlık babından

Büyük bir kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlattığını öğrendiğim Mert'e ve Niko'ya geçmiş olsun...

geçmiş olsun mert Allah tan bişey olmadı.hain otobüs şöförü..

niko sen ne zaman düştün kaşla göz arası hiç farketmedim.sana da geçmiş olsun.
bana kask almak farz oldu..

anlamlı günden güzel görüntüler.sevindim böyle bigünde bizleri de temsil ettiginize .fotograflarda süper.ama en çok düşme anındaki fotografları begendim;) .pek güzel çıkmışsınız:D :D :D .şaka bi yana geçmiş olsun.teşekkürler emeginiz içinde.sevgiler...

@sports-man

aaa ben yeni okudum.:eek: geçmiş olsun.umarım şimdi iyisinizdir.inşallah bida başınıza gelmez bu üzücü olay.sevgiler...

hepinize iyi dilek ve taziyelerinizden dolayı teşekkür ederim.evet bu işin nazarlığı düşmek ama düşmeden bisikletçi olunmuyor,yaradanım hepimizi korusun..

@KevSerSeri

Çok teşekkürler Kevsercim,şoku atlatmaya çalışıyorum...grsrzzz

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Gezimizdeki anlam güzeldi, gezimizde güzel geçti. Mert'in kazası da olmasaydı iyi olacaktı ama yinede kendisine birşey olmadığı için sevindik. Çünkü bisiklet otobüsün ön tekeri altına sıkışmıştı. Kendisine tekrar geçmiş olsun..
Şehit Aileleri Derneğinin Bisiklet Sevenler Derneğimize verdiği teşekkür plaketide gezimize güzel bir anlam katmıştı..

Bisiklet sezonumuz geliyor hepinize Sağlıklı kazasız bol pedallı günler.

@edi55

Çok teşekkürler edi55,allah daha kötü kazalardan korusun

@Süleyman Şatır

Haklısın Süleyman abi,büyük kazayı allahın yardımı we çevikliğim sayesinde atllattım.Olayın şokunu atlatmak üzereyim,ağrı ve diğer belirtiler vücut soğuduktan sonra çıktı.Allaha şükür daha iyiyim,eksik olma sağol abi

arkadaşlar mükemmel bir organizasyon olmu..katılamadığım için üzgünüm..herkese çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
@klavyem3

Sağol hüseyin eksik olma,olaya sebebiyet verenleri allahın takdirine bırakıyorum abi

@Necati Bilgen

Gezimizin anlamı çok büyüktü,sizlerle orada olmak isterdim ama bana kısmet değilmiş.Alakana teşekkür ederim Necati abi,eksik olma

Canlar,bu anlamlı anma gününde katılımda bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.Sıcaklığınızı ve sorumluluğunuzu takdirle karşılıyorum.
Güzel insan Mert ve nikolay arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Güzel paylaşımlarınız için ayrıca teşekkürler.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Geri