Scudo Sports

Şehit Ast. Çvş. Abdullah Taha Koç

İsmail Selçuk

Founder Pelokon Cycling Team on Strava
Tepki
2.481
İsim
İsmail SELÇUK
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Dün akşam şehidimiz Abdullah Taha Koç'un baba ocağını ziyaret ettik. Bizi ilk olarak kardeşi karşıladı. Sanki kendi kardeşime sarıldım... İçerideydi şehit babası. Elini öptüm oğlun geldi ben de senin oğlunum dedim. Nasip oldu yanı başına oturdum. Hz Hamza'ya komşu olsun, cihadı kabul olsun. Biz ondan sizden ve o dik duruşunuzdan çok şey öğrendik dedim. Komutana demiş: Damadımı verin bakayım, taşıyayım... diye. Tabutuda o kadar hafiftiki diyor zaten rn önde sırtladı oğlunu... Bekliyordum haberini biliyordum dedi üstüne... Burası düğün evi düğünümüze hoş geldiniz dedi. Aman yarabbi! Bu nasıl bir iman? Şehit babası ve kardeşindeki teslimiyete ve tevekküle daha önce hiçbir yerde rastlamadım. O kadar seviniyor ki gözleri parlıyor babanın. Tabi artık o ŞEHİT BABASI. Oğlumun okuduğu şiir bende biliyorum dedi tebessüm ederek. Zor şiir nasıl imanla okuyor değil mi dedi. Kanla ıslanan toprakları zulme terketmeyeceğiz. Gerekirse biz de gideceğiz dedik sözleştik. Kardeşi yanıma uğrayacak inşallah. Tam bir aslan o da abisi gibi. Ne demişti Şht. Abdullah Taha : ' biz tedbirimizi aldık. Uçaklar burayı vursun gerekirse biz şehit olalım ama onların hepsi gebersin.' Babası gibi yiğit ve şimdi ondan üstün Abdullah kardeşim öyle dedi babası rütbesi en üst rütbe...
Ülkenin durumu, dış güçler, müslümanlara yapılan zulüm hepsinin farkında konuştuk uzun uzadıya. O ümitli ve biliyor ki islam bayraktarı bu ülke uyandı derin uykusundan. İslam ordusu cihad ediyor dedim, kurtarılan köydeki yaşlı kürt bir teyze ve kürt askerin yaşadıklarını anlattım bir kürt olarak. Konuştuklarının hepdini anlamıştım. Teyze dua ediyordu askerlerimize, milletimize... İnşallah onlar Muhammed'in ordusu (sav.).
Sordum ihtiyaçları hamd olsun gideriliyormuş.
Daha çok şey konuştuk aklıma gelenler bunlar şimdilik. Utanmsam babanın imanını görünce ağlayacaktım zor tuttum kendimi. İşin özü vatan sağolsun. Böyle babalar böyle evlatlar hiç eksik olmasınlar. Düğünleri mübarek olsun. Allah cennette kavuştursun. Bu şuuru ve şehadeti bize de nasip etsin. Amin.

(link)

1.jpg 2.jpg 3.jpgFB_IMG_1520565823989.jpg

Dosyalar

• FB_IMG_1520565823989.jpg
    FB_IMG_1520565823989.jpg
    65,3 KB · Okunma: 4
Scudo
Düşmanı korkutan toplar, uçaklar, füzeler değil; " Ölürsek şehit kalırsak gazi " diye düşmanın üstüne yürüyen kahraman askerlerdir ve acısını yüreğinde saklayıp "vatan sağolsun" diyen analar babalar. Hepsinin ellerinden öpüyorum.

@atasoy

aynen öyle düşünüyorum bende onlar ölümden kaçar biz ölüme koşarız :harika:

Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin gitti bir vatan evladı daha.

şimdi biri gelir yazar bisiklet ile ilgili konuşalım burası yeri değil diye.

@Özgür A
serbest kürsüye açtım özgür'cüm istemeyen okumaz ne yapalım hayatın içinde bunlar da var.

Şehitlerin Efendisi Hz Hamza(R.A) bekliyor,Güzel kardeşimizi.

@isosel Bu forumdaki zıtlaştırmayan,kutuplaştırmayan,ötekileştirmeyen,kırmayan,dökmeyen, kalbi temiz,niyeti düzgün arkadaşlarımızdansınız.Sen ne yaparsan yap ne dersen de, sen gibi arkadaşların arkasındayız.

Seneye aynı gün bisiklet turu düzenlense çok güzel olur.

@hamlet2006
hayat görüşüm bu bana saygı duya herkese saygım sonsuz teşekkür ederim düşüncelerin için :)

@mümtaz öztürk
şu anda savaşanların ailelerine de bol sabır versin kolay değil ..

Geri