Scudo Sports

Şehirler arası tur için yol arkadaşı aranıyor

Ben de önümüzdeki hafta salı günü beylikdüzünden başlayarak Tekirdağ-ucmakdere-sarkoy-gelibolu-canakkale-izmir rotasinda tur yapmayı planlıyorum. Turun tamamına ya da bir kısmına eşlik isteyen olursa haber verebilir.

Scudo
Ben zaten tura çıkacağım tek ya da biriyle olması farketmeksizin.
Ama tura tek çıkmamak için birçok haklı sebebi olan arkadaşlar vardır burda. Bu nedenle kimseyi tur arkadaşı araması ile yargılamamak gerektiği düşüncesindeyim.

Ben de önümüzdeki hafta salı günü beylikdüzünden başlayarak Tekirdağ-ucmakdere-sarkoy-gelibolu-canakkale-izmir rotasinda tur yapmayı planlıyorum. Turun tamamına ya da bir kısmına eşlik isteyen olursa haber verebilir.
dostum merhaba, takvim uyarsa katılabilirim, benimde aklımda seninkine yakın bir plan var

Beyler 2 aydır ha çıktım ha çıkıcam diyorum yaz bitti bitecek, bari yazı ucundan yakalayayım. Osman aklımda ki rota senin rotanla aynı hemen hemen, Facebook, Instagram veya mail var mı iletişim kurabileceğimiz? Sercan senin içinde geçerli yazdıklarım
@SsercanN
@Osman2302

• Beğen
Tepkiler: cember3454
Beyler 2 aydır ha çıktım ha çıkıcam diyorum yaz bitti bitecek, bari yazı ucundan yakalayayım. Osman aklımda ki rota senin rotanla aynı hemen hemen, Facebook, Instagram veya mail var mı iletişim kurabileceğimiz? Sercan senin içinde geçerli yazdıklarım
@SsercanN
@Osman2302
İnstagram: rimednacres

bende katılabilirim belki bir whatsapp grubu mu yapsak? mesajınızı bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: SsercanN ve seko59
@sspl sercanı ekle istersen sen de Instagram dan

• Beğen
Tepkiler: SsercanN
Merhaba yarın saat 1 gibi gebzeden başlayarak izmit e gidecegim katılmak isteyen olursa beklerim

2016 yılında Gökçeada 'dan başlayarak bir günde Tekirdağ uçmak dereye gittim bir gece kaldım ordan devam ettim bir gece Kumbağ da kaldım gündüz yanıyor gece serindi Ekim sonu gibiydi Çadırımı kurup marketten biraz vodka aldım içiyordum bir araba yanaştı Arabayı görünce zaten işkillendim birşeylerin ters gittiğini siz siz olun Tek yola çıkmayın arkadaşlar .O olaydan sonra Tekirdağ'da bana sahip Çıkan Erdal Sabuncu abiye çok teşekkür ederim ölsem hakkını ödeyemem.

@Yoldakiyabani , acaba bu epizotun sonu nereye vardıydı??
Gene bizi dipsiz kuyularda merdivensiz kalmak mı bekliyor?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Yoldakiyabani , dalga denizde olur..
Burası hayal tacirliği yapacağınız ve insanların duygularını istismar edip zamanlarını çalacağınız bir yer değil..
Bunu bir uyarı olarak kabul edip üyeliğinizde söz verdiğiniz forum kurallarına uymanızı bekliyoruz..

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@cazci Erdal Sabuncu hayyatta daha (link) varsa yalanım beni men edersiniz forumdan

Geri