Scudo Sports

Şehirler arası gezi için bisiklet seçimi

Göktay b.

Üye
Tepki
0
Herkese iyi günler arkadaşlar , şehirler arası geziler yapmayı düşünüyorum. asfaltta gidicem ama bazı yerler tahmininiz üzere eğimi olan yerler. aklımda
-Salcano City Sport 20 M 28 Jant
-Bianchi Discovery M 28 Jant
-Bianchi Touring 613 MD 28 Jant
Bisikletleri var sizce nasıl şehirler arası için acil yardım ederseniz sevinirim

Scudo
Biraz daha açık olmalısınız. Yani anladığım kadarıyla uzun turlar yapmak istiyorsunuz ama nerede ve hangi koşullarda turlarınızı gerçekleştireceksiniz? Ortalama bütçeniz nedir ne kadar esnetebilirsiniz? Ekipmanları da hesaba katarak bir bisiklet ediinmenizi tavsiye ederim. Çünkü bisikletin yarı parasını ekipmana hatta daha fazlasını verebiliyorsunuz?

haklısınız. Mesela Tekirdağdan çıkacağım edirneye kadar, sabah yola koyulup akşam mola vereceğim . yol asfalttan başka yerde kullanmam diye düşünüyorum . Bisiklete 900 liralık bir bütçe ekipmanada ortalama 200-300 civarı bir bütçe ayırdım .

Carraro spotive serisine bakmanizi tavsiye ederim. umarim dogru karar verirsiniz

aslında aklıma Salcano City Sport 20 M' var ama daha yeniyim pek anlamıyorum tabiki

@Göktay b.

Siz yinde de biraz daha ilerisini düşünün. Tur bisikletçiliği tutkudur, arzudur, şehvettir.:D Git gide daha fazlasını yapmak istersiniz. Sürekli asfaltta kullanacağım diyorsanız sabit maşalı modellere bakın derim. Amortisörü kullanmayı düşünmüyorsanız. Başka sorularınız var ise özelden sorabilirsiniz.

Selam , sabit maşalı touring bir model almalısın , sedona 621 gibi veya merida t2 de olabilir, lastikleri hafif tırtıklı olan bir modelle değiştir sonra ayrıca bir sürü yan ekipmana ihtiyacın var , zor ama zevkli [emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri